ینی چی؟:2:نقل قول:
پست داش یونستو چیکار دارم من رمز بازی آسفالت رو میخوام که چند تا پارت وقتی میخوام اکستراکت کنم رمز
میخواد افتاد ؟
بازی هم آسفالت 3 ههست
پستی هم که از داش یونست گذاشتی ربطی به سوال من نداره
Printable View
ینی چی؟:2:نقل قول:
پست داش یونستو چیکار دارم من رمز بازی آسفالت رو میخوام که چند تا پارت وقتی میخوام اکستراکت کنم رمز
میخواد افتاد ؟
بازی هم آسفالت 3 ههست
پستی هم که از داش یونست گذاشتی ربطی به سوال من نداره
ماشالله...چقدر تند میری؟ واستا با هم بریم...شما از تاپیکی که دانلود کردی...باید پست اولشو می دیدی...نقل قول:
دقت کردی به اون لینکی که داده شده؟
پسورد تمام فايل ها
افتاد؟:31:
شاد باشی:40:
ببین عزیزمنقل قول:
همون کسی که واسه شما اومده بازی های N-Gage رو پارت بندی کرده که به راحتی با لینک مستقیم دانلودش کنی همین یونس عزیز خودمونه! تو کدوم فروم دیدی یه نفر بیاد واسه بازی های N-gage این همه زحمت بکشه ؟؟
حالا شما میای میگی پست داش یونستو چیکار دارم ! اون لینکا که از هوا نیومده!
خیلی هم بد حرف می زنیا!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:نقل قول:
on password javab nadad
به کوچیک و بزرگ بودن حرف ها دقت کن!نقل قول:
کدوم لینک رو دانلود کردی؟
یونس جون چی میگی من میگم اگه سیو هارو جای گذاری نکنم پوینت ها رو بهم میده چرا ریست 3دکمه کنم ؟؟؟ گوشی روشن میشه !میخوام پویت هاش رو بگیرم و با اون 15000 تا جمع بشه بشه 16000 !!!!!نقل قول:
ااااا! میده؟ پس از اول برو...سیوتو نریز...احتمالا" یکی از فایل های سیو مشکل داره...من دیگه چیزی به فکرم نمیرسه..نقل قول:
شاد باشی:40:
دستت درد نکنه دیگه کی حال داره 15350 پوینتی که از بقیه بازی هارو گرفتم دوباره بگیره!!!!!
پس از این به بعد دیگه به پوینت هاش نباید فکر کنم
ممنون
اگه بعد ها جایی دیدی کسی این مشکل رو داشه یه ندایی هم به ما بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه پوينت هات رو رو سايتش ثبت نكردي؟ واسه منم يه بار 12000 تا پريد...ولي تو انگيج ثبت بود..تو كلاينت كه زياد مهم نيست...:46:نقل قول:
شاد باشي:40:
یعنی اول همه رو آپ کنم بعد فایل اتچمنت.دی بی که پوینت ها توشه رو پاک کنم بعد وقتی دوباره برم آرنا پوینت ها اضافه میشه!!!!!!!!!!!!
ممنون امتحان میکنم
جوابش رو این جا میذارم!!!!!!!!!!!!!