کاش روی این دو یه فول نگاه میکردید تا ببینید تفاوت چقدر می تونه کم باشه.من از w400 بدم نمیاد.نقل قول:
Printable View
کاش روی این دو یه فول نگاه میکردید تا ببینید تفاوت چقدر می تونه کم باشه.من از w400 بدم نمیاد.نقل قول:
حالا شد درست...نقل قول:
راستی این X450 در سایز "40 هم تولید میشه؟! خیلی برام مهم هست که بدونم!
اگه جواب مثبت باشه حاضرم تا وارد شدنش به بازار ایران انتظار بکشم.
نقل قول:دوست عزیز؛ بهت تبریک میگم تلویزیون بسیار خوبی داری، انشاالله همیشه از نشستن در کنارش لذت ببری و لحظات خوشی رو باهاش سپری کنی.اولاً من و بقیه دوستان اگه امکاناتی رو تایید یا تکذیب میکنیم از خودمون که در نمییاریم بگیم! اینها همون اطلاعاتی هستند که سایتهای رسمی سونی در اختیار مشتریاشون قرار میدن.
ثانیاً فرض میکنیم شما درست میگین؛
خوب با این فرض تنها حسن TV شما x.v.Color هست؟ و تنها حسن W400 کنتراست 2 برابر؟
هر دوشونم که ساخت ژاپن هستند؛ تا جایی که من میدونم تا قبل از این سونی فقط سری X رو در ژاپن تولید میکرده و W400 ایقدر براشون اهمیت و اعتبار داشته که این سنت شکنی رو انجام بدن و لیبل Made in Japan رو بهش بزنند!
دوست عزیز منم از خودم حرف درنمیارم.این امکاناتی رو که من گفتم داره هر چند تو سایت سونی زده N.Aنقل قول:
اگه سایت سونی رو مرجع قرار بدین واسه Standby Power Consuption زده N.A.پس طبق گفته شما تو حالت
استند بای مصرف برق نداره.(حتما اون LED هم با هوا کار میکنه:27:)
حرف شما درسته اما از این اشتباهات زیاد داریم وقتی که میخواهیم دو محصول رو به وسیله گزینه "مقایسه" و یا گزینه "Compare" تفاوتهاشون رو پیدا کنیم!نقل قول:
شما هیچ وقت این جور صفحات رو ملاک قرار ندین!:13:
وقتی بیاد سایز 40 اینچش بالای 4تومنه.نقل قول:
اگه جواب مثبت باشه حاضرم تا وارد شدنش به بازار ایران انتظار بکشم.
البته w400 هم مالزی داره هم ژاپن ولی به نظر من که ارزش 400 تومن اضافه پول دادن نداره، همش یکیه
جواب این سوال من رو کسی میتونه بده؟نقل قول:
فک کنم فقط برای HDMI باشه.گمون نکنم دستگاهی که خروجی HDMI نداشته باشه 120 هرتز بده.نقل قول:
با عرض سلام به دوستان محترم.عزیزان من به زودی قصد خرید ال سی دی 40 اینچ دارم و بین موارد w400-sony وx350 sonyوa650 samsungدر تردیدم.لطفا برای انتخاب بهترینش به من کمک کنید.و به ترتیب بگین کدومش بهتره؟و اگه امکان داره یه مقایسه بینشون برام بذارید.هرچه سریعتر بهتر.ممنون از همتون
لطفاکمکم کنین اساتید؟؟؟؟نقل قول: