نه ... اشتباه فكر ميكنينقل قول:
اين دي وي كم هاي كريتيو (همين چند كاره ها) و دورينهاي ارزون قيمت هست سنسورشون 1/1.18 اينچيه اگه اينطوري باشه كيفيت اونا از سوني و پاناسونيك بهتره:18:
هرچه عدد سمت راست بزرگتر باشه سنسور هم بزرگتره
Printable View
نه ... اشتباه فكر ميكنينقل قول:
اين دي وي كم هاي كريتيو (همين چند كاره ها) و دورينهاي ارزون قيمت هست سنسورشون 1/1.18 اينچيه اگه اينطوري باشه كيفيت اونا از سوني و پاناسونيك بهتره:18:
هرچه عدد سمت راست بزرگتر باشه سنسور هم بزرگتره
آقا بالاخر کدومتون درست میگید؟؟؟!!!!
دوست من !ما این موها رو تو لنز دوربین ژل میزنیم:31:...دوست عزیز این دوربینایی که شما گفتید از سنسور CMOS استفاده میکنند که خودش یه بحث جداست ومن خیلی تخصصی ندارم!گاهی هم ازCCD استفاده میکنند که سایز سنسورشون همه 2.5/ ح!اما این دوربینای سونی وپاناسونیک و کنون(کامپکت ها و SLR-LIKE و بعضی SLR) ها از سنسور CCD استفاد میکنند!من با ریاضی برات اثبات میکنم باز میگی هرچه عدد سمت راست بزرگتر سایز سنسور بزرگتر میشه!اون عدد سمت راست مخرج و همه میدنن هر چه مخرج کوچیکتر باشه کسر بزرگتره!معلومه که 2/1 از 3/1 بزرگتره!!!!اگه به من اطمینان نداری میتونی از استادای عکاسی بپرسی!مثلا سایت عکاسی!موفق باشی!نقل قول:
من به حرفی که میزنم اطمینان دارم!نقل قول:
نوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سايت عكاسي ديدم كه چندتا دوربين رو مقايسه كرده بودن ...اونجا نوشته بود سنسور پاناسونيك fz-18 در مقابل دوربينهاي مشابه ديگه كوچيكتره و سنسور fz-28 هم نسبت به اون تغييره نكرده ...نقل قول:
اگه اون به صورت كسر باشه يعني 1 به 2.5 اينچي خب اين سنسور كوچيكتره (همون 1/2.5 اينچيه:31:)
هرچه هم تو گوگل سرچ كردم سايتي پيدا نكردم كه درباره سنسورها كامل توضيح داده باشه
سنسور fz18 در مقایسه با دوربینای مشابه کمی کوچیکتره!این درسته چون سایزش 2.5/1 هستش!ولی fz28 با دوربینای مشابه تفاوتی نداره!چون سایز سنسورش 2.3/1 هستش!نقل قول:
اینجارو بخون!یه مقاله ی مرجع درباره ی سایز سنسور!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ok شما درست گفتيد
خودم هم چند دقيقه پيش اينو پيدا كردم :46:
پس تو سنسورهاي ccd هرچه عدد سمت چپ كوچيكتر باشه سايز ccd بزرگتره و كيفيت عكس بهترکد:http://www.dpreview.com/news/0210/02100402sensorsizes.asp
(Diagram shown to scale but much larger than in real life)
اينچا اون آخري (2/3اينچيه) اونم 2 تقسيم بر 3 اينچه يا 2/3اينچي؟؟ (اما فكر كنم 2تقسيم بر 3اينچي باشه:31:)
سلام دوست من ...نقل قول:
نوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو انتخاب گزینه یخوبی هستن ...
اما چیزهایی که در مورد کیفیت بد عکسای المپیوس میگن به نظر درست نیست . این دوریبن با لنز سوپر تله خودش کولاکه . لنزهای المپیوس هم کیفیتی پائینتر از سونی نداره و تقریبا برابرن . باید زوم کنید روی امکانات . من خودم اچ 50 دارم و میدونم کیفیتش در چه حدیه . اگه سونی تو لیستت هست هیچ دوربینی بهتر از اچ 50 نیست . اما رقیبای اچ 50 زیادن . Panasonic Lumix DMC-FZ18 یه قولی برای خودش و به نظر من حتی میتونه روی دست اچ 5 بلند شه با امکانات خوب و لنز خیلی خوب که امکانات بالا در اختیارت میزاره .
اما در کل المپیوس چندتا اشکال داره که بعضیاش مهیبه !! :
1. سرعت شاتر حداکثرش بسیار پائینه . که فک کنم نشانه از سنسورهای ضعیفشه . مطمئن باش دستت رو خیلی میبنده .
2. عکاسی پیاپی خوبی نداره . حداقل در مقدار عکس ها . اچ 50 تا 10 عکس رو میگیره اما این تا 7 عکس در حالت فول . ک
3. باطری های خوبی روش نمیره ... قلمی ها همیشه عمر کم و سرعت شارژ پائین دارن . عوضش اچ 50 باطری خوبی داره و زودتر شارژ میشه .
خوبی المپوس هم زوم بالا و داشتن مود raw هست . در بقیه موارد چندان تفاوتی ندارن .
دیگه بستگی به خودت داره .
موفق باشید .
خیلی ممون دوسته من از راهنماییه خوبت:11:نقل قول:
فقط شما که انقد خوب توضیح دادی نظره خودتو در مورده FZ28 پاناسونیک هم میگفتی....
آخه من المپیوس رو کنار گذاشتم:27:
بنظرت بینه Fz28 و H50 کدوم بهتره...؟
بدرود:11:
اين پاناسونيك چطوره؟؟
سنسور• 1/1.63" sensor
• 11.3 million total pixels CCD
• 10.1 million effective pixels
لنز
• 2.5x zoom
• f=5.1-12.8mm (35mm Equiv.: 24-60mm)
• F2.0 - F2.8
• LEICA DC VARIO-SUMMICRON
• 8 elements in 6 groups
• 4 Aspherical Lenses / 4 Aspherical surfaces)
گرون هم هست (400پوند)کد:http://www.dpreview.com/news/0807/08072102panasoniclx3.asp