خوب برای شروع من تیم استقلال رو انتخاب می کنم که کلیه کارهای آماده گرافیکی رو دارم کاری که شما می کنید وارد کردن لوگو - نام باشگاه درجه کیفیتی باشگاه - وارد کردن لباس های داخل و خارج از خانه و وارد کردن بنر و مینی لوگو و پرچم طرفداران و همچنین ویرایش نام بازیکنان تیم هست شما وقتی تیم رو می سازید از شما پرسیده میشه می خواهید بازیکنان هم اضافه شوند یا خیر شما گزینه بله رو انتخاب می کنید و 18 بازیکن خام به تیم اضافه میند شما به صورت دستی 6 بازیکن خام دیگر خلق می کنید و به تیم استقلال ترانسفر می کنید داخل پکیج علاوه بر لباس ها لوگوها و بنر ها .... Team Roster هم موجود هست که اسامی و اطلاعاتی جزئی مبنی بر قد و وزن بازیکنان موجود هست که از اون برای تغییر نام و طراحی فیزیک بازیکنان استفاده می کنید اگر قادر به خلق فیس 3 بعدی هستید با نرم افزار مخصوص خود می توانید فیس بسازید و به بازی اضافه کنید در غیر اینصرت از مدل های آماده سعی کنید قیافه بازیکنان رو شبیه سازی کنید مسلما برای هیچ یک از ما مقدور نخواهد بود تک به تک فیس های 3 بعدی تمام بازیکنان لیگ برتر رو شبیه سازی کنیم بعد شبیه سازی می تونیم با استفاده از نرم افزار یه مینی فیس بسازیم کافیه زیر عکس روی دکمه دوربین عکاسی کلیک کنید تا از فیس 3 بعدی شما یه مینی فیس گرفته بشه و اتوماتیک اون رو به مینی فیس اضافه میکنه با گذاشتن وقت بیشتر می تونید کار تمیزتری از آب در بیارید. فعلا تیم استقلا رو توی rest of world قرار بدید تا توی بازی ظاهر بشه همون روزی که هر 18 تیم ساخته بشه آموزش ساخت لیگ و کاپ های لیگ و حذفی هم داده میشه تا لیگ برتر شما قابل استفاده در مود منیجر باشه یادتون نره که با استفاده از درس 1 قبل از هر کاری کشور ایران و تیم ملی رو بسازید درس 1 دومین پست تاپیک هست حتما قبل هر کاری کشور ایران رو به بازی اضافه کنید. تمامی کارهای ساخت تیم ملی در درس 1 و تکمیلی درس 1 آورده شده و شما به راحتی می تونید با مراجعه به صفحه اول همه این کار ها رو انجام بدید
خوب من پکیج استقلال رو آماده کردم میتونید از لینک زیر مستقیم دانلود کنید:
دانلود با حجم 186 کیلو بایت
بعد دانلود پکیج بالا اول unpack کنید و از نمونه های آماده استفاده کنید نحوه ساخت تیم باشگاهی در درس 3 آورده شده. وقتی ساختید نتیجه کار رو تو تاپیک اطلاع بدیدکد:http://arminkrauser.persiangig.com/fifa09/Esteghlal.zip