--------نقل قول:
فکر کنم شما تو یه قسمت دیگه یه چیزای دیگه ای گفته بودین
Printable View
--------نقل قول:
فکر کنم شما تو یه قسمت دیگه یه چیزای دیگه ای گفته بودین
بعد از دانلود فایل 7مگابایتی (installer) باید 20مگابایت دیگه هم دانلود کرد ؟؟؟
نه ، من با اون 7 مگیه نصب کردم
سلام
من هم الان با این Browserاومدم !
مشکلاتی داره که یکی رو میگم ! ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این عکس وقتی من امضای Rezaete رو انتخاب کردم برعکس فایر فاکس همه خطوط و جاهای خالی رو هم انتخاب کرد !
و بر عکس فایر فاکس وقتی CTRL + C رو میزنم باید کپی کنه (حتی عکس رو ) ولی این کار رو نمیکنه ! که این یک عیبه به نظر من !
توی فایر فاکس با CTRL + B از بوکمارک ها استفاده میکردم ولی اینجا باید بزنم روی دکمه ی Other Bookmarks تا تمام بوک مارک ها بیاد ! حتی مجبورم برای باز کردن صحفه ای بعدی توسط بوک مارک ها اون گزینه رو دوباره باز کنم و انتخاب کنم !
دیگری هم نبود پلاگین هایی مانند پلاگین فایرفاکس هست که این خودش کمی کار رو خراب میکنه !
در ضمن یک سوال دارم و اون اینه که ایا میشه اون Speed TAB رو تنظیم کرد تا همه پنجره ها رو نذاره ؟
سرعت لودش هم به نظر سریع میاد ولی بعضی سایت ها رو دیر لود میکنه مثلا هنگام اپلود عکس انقدر طول میده که میرم فایر فاکس باز میکنم تا قبل از تموم شدن این اپلود میکنم !
روی سایت ها زیاد گیر میده تو لودشون !
سرعت لودش هم به نظر سریع میاد ولی بعضی سایت ها رو دیر لود میکنه مثلا هنگام اپلود عکس انقدر طول میده که میرم فایر فاکس باز میکنم تا قبل از تموم شدن این اپلود میکنم !
روی سایت ها زیاد گیر میده تو لودشون !
من هم نصب کردم ......
سرعتش به نظر من کمه ...... در حالیکه من با فایرفکس3 با سرعت 5kb/s دانلود میکنم ، با chrome سرعتش به 2و3 هم نمیرسه ...(کسی میدونه چرا اینجوریه ؟؟؟؟ )
بعضی سایت ها رو هم خیلی دیر باز میکنه ....
سرعتش معرکست 3تا مشکل داره فقط
1. Defult Browser نمیشه
2. هی وسط کار قطع میشه
3. IDM رو ساپورت نیمکنه
از تنظیماتش میشه Defult Browser کرد .....
1. شما روی Taskbar ویندوز راست کلیک کنید و گزینه ی Properties رو بزنید یه صفحه باز میشه که شما می تونید از تب Start Menu ( تو ویستا فکر می کنم اکس پی هم همینه ... کلا تب دوم تو اکس پی )کلید Customizr رو بزنید و یه صفحه باز باز میشه که شما می تونید مرورگر پیش فرض و سرویس ایمیل خودتون رو انتخاب کنید ...نقل قول:
2. من که تا حالا بعد از 2-3 روز کار باهاش به این مشکل بر نخوردم
3. کلا سافاری و اپری و این کروم دانلود منیجر ها رو ساپورت نمی کنن مگه اینکه پچ خاص یا تنظیم خاص و یا قلق خاصی داشته باشن که من بلد نیستم ...
و بارز ترین نکته در مورد دانلود با این مرورگر می تونیم به قابلیت ریسوم خود دانلود منیجرش اشاره کرد که معرکس ... ( برای یه مرورگر )
توی بارگذاری جاوااسکریپت حرف نداره و بی رقیبه
باز هم مثل اپرا و سافاری از قابلیت ارجه دونستن متن به عکس در بارگذاری بهره میبره که این امر سرعت کار شما رو افزایش میده ...
و تنها نقطه ی ضعفی که برای من به چشم میاد نحوه ی بارگذاری عکس هاست که با کیفیت اصلی رو کم کم لود می کنه که این به نظر من اشتباهه ... باید مثل سافاری Pre Load بود که اول یه نمای بی کیفیت از عکس رو ارائه بده بعد کم کم عکس ترمیم بشه و به کیفیت اصلی برسه ...
سوالی هست در خدمتم :دی