البته منظورمون بهترین گوشی 5نقل قول:
در مجموع فیلمبرداری و عسکبرداری بود
که با وجود این که جی 810 و سی 902 بعد از
ان 82 معرفی شدن
بازم در مجموع جلوی ان 82 کم میارن !
Printable View
البته منظورمون بهترین گوشی 5نقل قول:
در مجموع فیلمبرداری و عسکبرداری بود
که با وجود این که جی 810 و سی 902 بعد از
ان 82 معرفی شدن
بازم در مجموع جلوی ان 82 کم میارن !
دقيقآ!! من خودم ن82 دارم !! نه كيفيت فيلمش خوبه و نه رندرينگ تصاوير روي فريمها (چيچي گفتم :دي)
يعني يه جورايي فيلم ميگيره (با اينكه 30 فريم هست ولي خيلي لرزش و لگ داره)
بنظرم بهترين فيلم توي نوكيا ان93 هست !!و كلآ توي برند هم فيلمبرداري خوراك سامسونگ هست (البته نه جي810)
ويوتي هم كه ميتركونه همشون رو :دي
ولي توي عكس روز هيچ كدوم به سي902 نميرسن (بزرگترين مجله عكاسي جهان اين دوتا گوشي رو مقايسه كرده و به ن82 از 10 7 و به سي 902 از 10 10 داده)
توي شب هم كه حرفي نيست كه ان82 ميتركونه !!
برای بار هزارم میگم -- یه گوشی با دوربین 2 مگاپیکسلی هم میتونه vga فیلم بگیره ربطی به شونصد مگاپیکسل بودن نداره --هرچی مگاپیکسل بیشتر فیلم برداری بهتر این غلطه ..
حقیقت همینه منم فیلم های ان 82 رو دیدم عالی نبود ولی c902 (مخصوصا یه دونه شب بود نور کم) عالی بود -- --- کیفیت کپچر رو میگما نه سایز تصویر !
بهترین کمرافون 2008همون طور که همه میدونید g810سامسونگ انتخاب شد نه c902 n82.....
درمورد مقایسه بالا هم اگه واقعا اون دوربین دیجیتال ملاک باشه(که البته گویانه تنها ملاک نیست بلکه اون هم رقابت میکنه وبعضا بازنده هم انتخاب میشه!!!!!!!!!!!!!)g800بیشترین شباهت به اون داره
بازم بحث داره میره تو خاکی....
بی خیال شین
ولی من دوست دارم زد ان 5 موتورولا هم عکس هاش تو این رویو بودن
تا ببینم چه مقامی رو کسب میکنه ؟
یه نکته مهم هست من یه ساله به این نتیجه رسیدم یه گوشی با دوربین 3.2 یا حداکثر 5
کافیه برای عکسبرداری با موبایل
چون هیچ وقت (حداقل تا 3 سال آینده) کیفیت دوربین دیجیتال با گوشی یکی نمیشه
شما دابلیو 200 سونی را با 300 تومن قیمت مقایسه کنین با ان 82 و سی 902 یا...
اصلا حرفی برای گفتن ندارن ایزو 3600 و 12 مگا پیکسل و...
الان به جای ان 82 یه ان 78 خریدم که دوربین 3.2 داره و واسه عکس های ضروری به نظرم کافی به نظر میره
به جاش اف ام ترنسمیتر وسیمبین جدید و... بیشتر از دوربین به کارم میاد
هر وقت هم بخوام دوربینم رو با خودم میبرم
اما در مورد مقایسه این گوشی ها
نظر من اینه که سی 902 باید با ان 79 مقایسه بشه که از نسل جدید 5 مگی های نوکیاست
حالا هر چی !
2- نمنونه عکسا رو کجا دیدی ؟ اگه خودت داری یه ریویو مقایسه ای عکس بزار اگه راست میگی ! منم نمونه عکس زیاد دیدم تو سایتا--بچه های ما چقدر پیشرفت کردن-- اینقدر حرفه ای شدن که ریویو مجله Digital Photographer رو قبول ندارن --خوبه حالا چند صفحه پیش حرفهای کسی(pitzon ) که هم n82 هم c902 رو داشت و مقایسه کرده بود رو گذاشتم -- شما از اون یارو هم بهتر میفهمی (بعلاوه اینکه از دیجیتال فتوگرافر هم بهتر میفهمی --بابا عجب نابغه ای هستی تو )نقل قول:
2.من میگم نظرتون از تعصبم یه چیزی اونورتره ......اقا ما کاری نداریم کدوم کمرا فونه وکدوم اسمارت فون ما میگیم کدوم کیفیت بهتری دارن که اونم ان82 از کا850 و سی 902 خیلی سرتره چون من نمونه عکسای اون دوتا رو دیدیم.....
:31: --- برای بار هزار و یکمین ! مگاپیکسل دوربین ربطی به کیفیت ویدیو کپچر نداره ! داستان سرایی میکنی ؟ مثلا با k750 میتونی qvga@30 فریم بگیری ؟ یا مثلا عکسی بگیری از گوشیی که دوربینش 8 مگاپیکسل بهتر باشه ؟ ( من هیچی نمیگم دوستان خودشون قضاوت کنن--بعد عمری دوربین بازی و سنسور بازی شدیم کاربر مبتدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
3.اون حرفتون هم در مورد ویدیوی 15 ثانیه ای ثابت میکنه یه کاربر مبتدیی هستید چرا؟چون شما میتونی با یه گوشی 2 مگایی در شرایط استاندارد و مخصوص که هر کسی بلد نیست به اندازه ی 8 مگایی حتی بهتر یه عکس فوق العاده بگیری فیلمم همونطوره....پس این درست نیست که من یه فیلم بگیر م بذارم وشماهم یه فیلم بذاری .....
اگه اینجوره شما یه فیلم از 902 بگیر منم میرم تو یه سایت مخصوص از از یه گوشی 2 مگایی یه فیلم دان میکنم بعدشم اپ میکنم
نقل قول:
هیچ کدوم از اونایی که ان 82 داشتن حرفتو قبول ندارن همین جا ازشون بپرس.....
بدون شرح ! آقا خیلی بی منطق بحث میکنی --برو یه ذره اطلاعات جمع کن پست علمی بده.نقل قول:
دقيقآ!! من خودم ن82 دارم !! نه كيفيت فيلمش خوبه و نه رندرينگ تصاوير روي فريمها (چيچي گفتم :دي)
يعني يه جورايي فيلم ميگيره (با اينكه 30 فريم هست ولي خيلي لرزش و لگ داره)
بنظرم بهترين فيلم توي نوكيا ان93 هست !!و كلآ توي برند هم فيلمبرداري خوراك سامسونگ هست (البته نه جي810)
ويوتي هم كه ميتركونه همشون رو :دي
ولي توي عكس روز هيچ كدوم به سي902 نميرسن (بزرگترين مجله عكاسي جهان اين دوتا گوشي رو مقايسه كرده و به ن82 از 10 7 و به سي 902 از 10 10 داده)
توي شب هم كه حرفي نيست كه ان82 ميتركونه !!
دوستان عزیز کمی مراعات کنید.
شد اینجا یه تاپیک مقایسه ایجاد بشه و بحثش به انحراف و کل کل نکشه؟
ان 95 از کا 850 خیلی بهتره فقط عیبش فلاششه
مقایسه عکس و فلش ان82 با رنوار
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=296626&page=8[/HTML]