مامبو استفاده کنی بهتره
Printable View
مامبو استفاده کنی بهتره
به نظر من مامبو بهترینه:46:
فقط یه سوال داشتم
از لحاط ایمنی کدوم مناسبتره:5:
مثلا من شنیدم فیوژن اصلا خوب نیست
درسته؟؟؟
بای بای
مامبو از لحاظ امكانات فوق العاده است و جوملا و ميترا از اين گونه برنامه ها كه شبيه مامبو هستند در ئاقع اونها را يه شركت مي زنه و هم خانواده هستند و قالب هاشون هم بهم مي خورن . مامبو خيلي پيچيده است و كار باهاش براي يه سايت آموزشي يا خبري بدرد مي خوره ولي اگه مي خواي يه سايت دانلود و گيم و يا ... درست كني بايد سراغ برنامه هاي ديگه بري .
به نظر من براي اين كار مي توني از مويبل تايپ يا وردپرس استفاده كني چون خيلي خوب و با امنيت و پر از قالب هاي مختلف هستند در واقع انعطاف پذيري بالايي دارند .
سيستم هايي مثل phpnuke - phpfusion - ipnnuke - ajanuke همشون از خانواده phpnuke هستند و پر باگ و اصلا از نظر امنيتي به درد نمي خورند ولي از نظر كارايي خيلي توپند و يه اشكال ديگشون هم اينه كه سايت هاي ساخته شده يا اونها خيلي دير لود مي شن .
واسه سايت هاي فروم هم مي توني از برنامه هاي مختلف مثل وي بولتين - پي اچ پي بي بي - ماي بي بي - صبا استفاده كني كه همشون به غير از وي بولتين رايگان هستند و قدرتمند .
اميدوارم صحبت هام تو رو راضي كرده باشه .
منم از مامبو استفاده کردم خیلی گسترده هست و اگر یه سایت بزرگ داری بهتره از مامبو استفاده کنی و اگر آنچنان سایت بزرگی نداری بهتره بری سر سیستمهای دیگه .
ژوپیتر فارسی juper.ir
e107 هم خیلی خوب
من میخوام یه سایت شبیه سایت زیر بسازم به نظر شما از چی استفاده کنم؟
کد:www.------------.com
سلامنقل قول:
ميخواين خودتون سايت رو طراحي كنيد؟
سلام
بهترین سیستم محتوا e107 است قالب های زیاد + پلاگین های متنوع+ امکانات زیاد.
فکر می کنم Movable Type یعنی MTنقل قول: