آقا تر خدا دیگه تعرفه دیگر کشورها رو نگید بابا ما بدبخت ما... چیکار کنیم که دارن یا بیشتر دارن ؟؟؟ فکر کردید به حال ما فرقی میکنه؟؟؟ نه ولله بدتر میشیم ولی بهتر نه
Printable View
آقا تر خدا دیگه تعرفه دیگر کشورها رو نگید بابا ما بدبخت ما... چیکار کنیم که دارن یا بیشتر دارن ؟؟؟ فکر کردید به حال ما فرقی میکنه؟؟؟ نه ولله بدتر میشیم ولی بهتر نه
به قول بابام سر این ملت هر بلایی بیارن حقشونه
واقعا آدم گریش میگیره به حال ایران ...
خوشی ها تومنقل قول:
ما دین داریم که اونا ندارن
...
الان دوباره یچی میگیم بن میشیم :|
اونا هم دارن.... خويشم دارننقل قول:
ما دین داریم که اونا ندارن
دوستان بجای این کارا باید برید در سایت های مخابرات و وزارت ارتباطات در بخش تماس ها و ارتباط سایت اعتراض کنید یا به شماره تلفن ارتباط زنگ بزنید یا به شماره فکس اعتراض بفرستید(محترمانه) تا بیان برسسی کنن و در تصمیمشان تجدید نظر کنند.خواهشا اعتراض هم می نویسید با دلایل منطقی بگید.فعلا برای ما برداشتن محدودیت مهمتر است.
خدا شانس بده
زد جان خودم به شخصه این کارو کردم
وقتی تو مجلس تصویب میشه که باید به هر خونه Adsl 64 مجانی بدن ، بعد نمایندگان مجلس بخاطر اینکه خرجشون بالا نره ، میگن مردم اینترنت پرسرعت میخوان چکار، کار به جایی نمیرسه:46:
من خودم به شخصه پول دستم بیاد یک اکانت دیگه از ماهواره ولی روزانه میگیرم
سرش! البته سر قلهى افتخار منظورمه، كسى فكر بد نكنه!نقل قول:
◙
دوستان اینترنت میخوایین چیکار ... ما انرژی هسته ای داریم ... از این بهتر چی میخوایین :27:
جالبه چند روز پیش از یه شرکتی سرویس گرفتم 256 برگه رسید هم گرفتم با کانفینگ مودم شد 35 تومان:18:بعد از 2 روز وصل شد مودم و وصل کردم سرعت دانلود 5-6 بود...زنگ زدم شرکت گفتم اینجوریه گفتن پورت و چک میکنیم ...فردا سرعت دانلود شد 10-13 دوباره زنگ زدم شرکت گفتم سرعت افتضاحه ... جالبه گفتن چه سرعتی مگه خواستین گفتم 256 ...گفت ما به کسی 256 نمیدیم:18:کل شهر و اعلامیه زده بودن 128 و 256 برای تابستان ... گفتم پس چرا پول 256 رو گرفتین و تا دیروز نگفتین 128 وصل کردین ؟... گفت منشیه شرکت اطلاعی نداشت...واقعا جالبه دیگه .