-
فقط یکی این جا تو نظرات گفته کوئیک تایم (جز من)
15 نفر هم به کوئیک رای دادن!؟
به نظر من Quick Time رو هر ADSL داری باید داشته باشه چون بیشتر سایتا که فقط اجازه میدن فیلمو تو سایتشون نگاه کنی یا از MOV استفاده می کنن یا FLV
برای 2می که باید فلش پلیر داشته باشی و برای اولی Quick time و البته نسخه ی پرو امکانات بسیار خوبی داره
+ KMPlayer برای باز کردن بقیه فرمت ها
دیگر چیزی نیاز ندارم
-
هر کدوم یه مزیتی دارند که ممکنه اون یکی نداشته باشه
مثل گوشی های موبایل می مونه ،نمیشه یه کاملشو پیدا کرد.
تبدیل فرمتی که Jet Audio انجام میده دیگران ندارند
کیفیتی که Power DVD برای پخش DVD داره دیگران ندارند
سرعت و امکاناتی که Winamp در پخش موزیک داره دیگران ندارند
ساپرت فرمت ها و تفکیک ایکن های فرمت ها در KMP Player عالیه
-
VLC media player بر ای لپ تاپ هایی که بلند گوهای قوی ندارن خیلی خوبه چون صدا را خیلی تقویت می کنه و بلندتر پخش می کنه
.
-
برای فایلهای صوتی winamp بهترینه. البته همون ورژن قدیمی 2.77 از همشون بهتر و سبک تره
واسه فایلهای تصویری KMplayer عالیه. در ضمن افت صدای DVDrip هایی که کیفیت صداشون پایی میاد رو جبران میکنه.
واسه dvd هم powerDVD delux
-
ورژن مادیفای شده ی kmplayer که هسته ی همون رو داره با کمی تغییرات و خوشگل تره رو استفاده میکنم
Potplayer
تنها پلیری که دیدم با شیدر 3 گرافیک کارت کار میکنه و افکت میده :
shoot player
هر دو فری هستند و قدرتمند.
VLC در مواقع بحرانی به کارم میاد.
قویترین پلیر از نظر استفاده از سخت افزار خود windows media player 12 برای ویندوز سون هست.:31:
-
ما با اکثر این پلیر ها کار کردم .بهترین ها هم برا م K-Lite Mega Codec بود . ولی تا هفته پیش که یه پلیر به اسم QQPlayer از دوستم گرفتم و واقعا تعجب کردم. از کیفیت .قدرت صدا ساپورت فوق العاده اش .فقط متعجبم که چرا تا الان با اون آشنا نشدم واینکه تو همین تایپیک بین همه دوستان فقط یه نفر به اون اشاره کرد.
من مطمئنم که این خاسته همه هستش که اگه روی هر فایلی که میرن اون رو باز کنند و به اصطلاح نه به اون نگه .
از دوستان کسی با این برنامه اگه کار کردش مشخصات کامل و امکانات اونو معرفی کنه که خودم هم چندان با این برنامه آشنا نیستم
واینکه این نسخه که دستمه زبانش چینی هستش. QQPlayer v.2.2.670.400
-
سلام
تاپيك پاكسازي شد
دوستان خواهشا قبل از زدن هرگونه پست قوانين اين بخش رو مطالعه و رعايت كنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درصورت عدم رعايت قوانين، كاربر مربوطه اخطار خواهد گرفت
-
GOM و VLC كارشون حرف نداره كمتر فرمتي پيدا ميشه كه gom player اجرا نكنه. اما از Kantaris Media Player به سادگي نميشه گذشت با ويژواليزيشن زيبا براي فايل هاي صوتي و اجراي اكثر فرمتها و براي فايل هاي نيمه كاره دانلود كه حتي gom نميتونه درست اجرا كنه.
-
KM player بهترین گزینه است. البته این نظر شخصی منه چون زیاد با فرمت TS ماهواره ها سروکار دارم و KM از همه پلیرهایی که من تست کردم بهتر جواب داده.
-
من از افرادی بودم که km رو بهترین می دونستم
اما وقتی vlc رو امتحان کردم اونو به بقیه ترجیح دادم
مهمترین دلیلش پشتیبانی از اکثر فرمت هاست
فقط مشکلش اینه که از لحاظ ظاهری سادست