چشم حتماً اگه پیدا کردم میزارم:31:نقل قول:
Printable View
چشم حتماً اگه پیدا کردم میزارم:31:نقل قول:
اولین جزئیات راجع به پدرخوانده ی 2 را فاش کرد
EA اندکی پیش فاش کرد که استودیو Redwood Shores آنها به طور متداول مشغول کار ، روی ادامه ی بازی منتشر شده ی پدرخوانده ،
در سال 2006 ، می باشد.
پدرخوانده ی 2 خصوصیاتی خواهد داشت : سلاح های بیشتر ، ماموریت های بیشتر ، محل ها و مکان های بیشتر و اتومبیل های
بیشتر. بازی به بازیکنان اجازه خواهد داد مطابق هر یک از سطح ( افقی ) خیابان ، یا مطابق دید نمای فوقانی بازی کنند.
اطلاعات بیشتر راجع به بازی پدرخوانده ی 2 ، ماه آینده ( July, 2008 ) در ( نمایشگاه ) E3 در دسترس قرار خواهد گرفت ، بعلاوه ی
پلتفورم ها و تاریخ انتشار آن ...
منبع : VIDEOGAMECENTIRAL
[html]http://videogamecentral.com/gamersvoice/index.php/2008/ea-reveals-first-details-on-the-godfather-ii/[/html]
مترجم : DOSTAM
پدرخوانده
فیلم پدرخوانده
خب خوبه که بالاخره مشخص شد که حرفی کهea قبلا زده بود مبنی بر اینکه بازی ادامه خواهد داشت راست بوده .
امیدوارم که با توجه به اومدن مافیا 2 لااقل شماره 2 گادفادر هم چیزی بهتر از شماره 1 باشه .
قطعاً گادفاتر 2 بهتر از 1 میشه و رقیب اصلی مافیا 2 خواهد بودنقل قول:
خوب e3 تموم شد.خبر جدید چی بود از بازی؟
متاسفانه بازیهای جدید بیشتر تمرکزشان بر روی گرافیک فوق العاده هست و داستان پردازی مناسبی ندارن.نقل قول:
خب خوبه که بالاخره مشخص شد که حرفی کهea قبلا زده بود مبنی بر اینکه بازی ادامه خواهد داشت راست بوده .
امیدوارم که با توجه به اومدن مافیا 2 لااقل شماره 2 گادفادر هم چیزی بهتر از شماره 1 باشه .
امیدواریم این بازی از این قاعده دور باشه.
خدا کنه هم گرافیکش و داستان پردازیش توپ باشهنقل قول:
(ایییییییییی ای ای ایییییییییییییی)
سلام ....
یه جورایی چون رقیب mafia هستش گرافیکش بیشتر از مافیا 2 نباشه کمتر نیست داستانشم که دیگههههههه اگه مثه فیلمش باشه دیگه تمومه .
(مصطفي) جان ما هنوز بي صبرانه منتظر عكساش هستيم
نمي زاري برامون
اگه بیاد میزاره دیگه دوست عزیز :20:من قول می دم :5:ولی کلا Ea پوشش خوبی رو بازیهاش می ده پس به این راحتی ها عکس اونم توی یه همچین پروزه ای بدست نمی اد.:10: