سلام دوستان...من اول با فونتش مشکل پیدا کردم ولی با پاک کردن برنامه ی sms wizard مشکل فونتش برطرف شد...شما هم اگه این مشکل و دارید شاید با پاک کردن بعضی از برنامه ها درست بشه....
سلام دوستان...من اول با فونتش مشکل پیدا کردم ولی با پاک کردن برنامه ی sms wizard مشکل فونتش برطرف شد...شما هم اگه این مشکل و دارید شاید با پاک کردن بعضی از برنامه ها درست بشه....
من با این دو لینک نتونستم دانلود کنم ولی با این شد
کد:http://www.4shared.com/file/42388428/a9bce4a/unidic_v2_Nokia_N73.html?s=1
دستتون واقعا درد نکنه تا باشه از این برنامه ها باشه
سلام به دوستان عزیز ،
ببخشید من از موبایل زیاد سر در نمیارم ، گوشی هم از خودم نیست .
این 3 تا فایل private, resource , sys را دقیقاً نمیدونم باید کجا کپی کنم ، یعنی داخل کدوم فولدر از n73 کپی کنم ؟
مرسی .
شما اصلا لازم نیست چیزی را جایی کپی کنید.
برنامه را نصب کردید؟
با چی دوست عزیز ؟
من از یک سایت دیگه دانلود کردم ، گفته بود بود اول اون سه فولدر رو داخل memory card گوشی بریزید ، بعد برید توی application manager ، باید یه گزینه اومده باشه به نام unidic not installed ، اونو بزنید تا نصب بشه ، منم این کارا رو کردم (سه فولدر را کپی کردم)
ولی چیزی به نام unidic not installed نیومده بود که نصبش کنم .
بعد هم ، آخه چطوری نصبش کنم ؟
آهان.
شما فایل sis را نگرفتید.
و فایل های جداجدای خود دیکشنری را گرفتید.
اون روش را من نمی دونم.
ولی اگه فایل ها را درست بگیرید و سر جاش بریزید باید بتونید از توی مدیر برنامه ها دیکشنری را بتونید نصب کنید.
بعد از کپي کردن 3 تا فولدر، به App Manager بريد. در اونجا در زير اسم Unidic2 مي بينيد که نوشته شده Not Installed حالا با کليک کردن روي Unidic2 برنامه نصب ميشه.نقل قول:
ولي بهتر اينه که فايل SiS اونو نصب کنيد. قبلا هم من و هم چندتا از بچه هاي ديگه، اين فايل رو در اينجا گذاشتن.
رامين :11:
سلام دوست عزيز
مي خواستم بدونم اين برنامه فقط براي n73 است ؟
شما براي چه گوشيي مي خوايد؟