مصاحبه ی Brent Knowles و مطلب GameInformer درباره ی نسخه های کنسولی بازی
----------------------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز Brent Knowles لید دیزاینر بازی اعلام کرد که نسخه های کنسولی مشابه نسخه ی PC خواهند بود:"ما می خواهیم که تجربه ی بازی بر روی کنسول مانند PC باشد چون بازی یک RPG کلاسیک غربی است.تجارب قبلی من با کنسول ها نشان می دهد که ما باید تغییراتی در رابط کاربری نسخه های کنسولی لحاظ کنیم اما ویژگی های اصلی مشابه خواهد بود.من حتی گاهی اوقات نسخه ی PC بازی را با کنترلر Xbox 360 بازی می کنم که بسیار لذت بخش است.Dragon Age:Origins یک RPG کنسولی تیپیک نیست اما ما امیدواریم که کیفیت تجربه ی بازی در نسخه های کنسولی همانند PC باشد.ما می خواهیم بازی مناسبی برای کنسول ها بسازیم و می دانیم که رابط کاربری و کنترل بازی فاکتورهای مهمی هستند."او همچنین تأکید کرد که BioWare در فکر شماره های بعدی این بازی است و این سری برای BioWare اهمیت فراوانی دارد:"BioWare از همین حالا به فکر شماره های بعدی بازی است.ما نمی خواهیم که بعد از اینکه جمع کثیری از بازیبازها بازی را فراموش کردند شماره ی بعدی آن را منتشر کنیم؛بلکه یکی از اصول مهم در بازی های چند شماره ای،مجذوب نگه داشتن بازیباز است.شماره ی بعد Dragon Age زودتر از آنچه فکرش را بکنید منتشر خواهد شد."
Knowles توضیح نداد که بازی برای چه کنسول هایی منتشر می شود اما به نقل از سایت گیم اسپات،شماره ی نوامبر مجله ی GameInformer خبر از انتشار بازی برای Xbox 360 و PS3 در تعطیلات 2009 یعنی تقریباٌ 9 ماه پس از نسخه ی PC،داده است.این موضوع هنوز توسط BioWare تأیید نشده است.
---------------
منبع: Videogamer , Gamespot و Videogaming247