یعنی از سیستم خود isp امتحان کردی باز نشد یا سیستم خودت را بردی نشد.نقل قول:
پرو... را به دانولد منیجر ها هم که دادی باز ارور را داد؟
Printable View
یعنی از سیستم خود isp امتحان کردی باز نشد یا سیستم خودت را بردی نشد.نقل قول:
نه مودم رو بردم اونجا کانفیگ کردم ... نشد دانلود کنیم ... همین مشکل ... رو داشت ... نمیدونم چرا میگن از مودمه ..نقل قول:
یعنی از سیستم خود isp امتحان کردی باز نشد یا سیستم خودت را بردی نشد.
سلام
دوستان من امروز توی Ie رفتم و از لیست Idm گزینه Ie رو تیکش رو برداشتم و بعدش تونستن دانلود کنم ...
حالا از کجا میتونه باشه ؟ ممکنه از ورژن Idm باشه ؟
سلام
می شه بگی از چه برنامه ای برای دانلود استفاده می کنی؟اگه بخوای با خود ie هم دانلود کنی هم نمی شه؟
احتمال دارد.....نقل قول:
???????????
انقدر به چیزهای مختلف شک کردیم و چرخیدی که نفهمیدم مشکل اخرش چی بود ولی دفعه بعد که این مشکل ایجاد شد حواست به کارهایی که قبلش انجام دادی(یا نصب کردی ) باشه تا بفهمی مشکل کجاست.
سلامنقل قول:
سلام
می شه بگی از چه برنامه ای برای دانلود استفاده می کنی؟اگه بخوای با خود ie هم دانلود کنی هم نمی شه؟
از IDM استفاده میکنم .. چرا با IE تونستم دانلود کنم ولی نمیدونم چرا ...
ولی الان من میخوام ز دانلود منجز استفاده کنم چی کار میتونم کنم ؟
با Ie که نمیشه همیشه دانلود کرد ..
یه بار از dap8 استفاده کن.خیلی برنامه ی خوبیه.ولی با rapidshare و 4share و امثال این ها مشکل داره.وقتی بخوای از اینجور سایت ها دانلود کنی باید dap رو disable کنی.ولی برای بقیه ی سایت ها عالیه.همچنین سرعت دانلودت هم زیاد می کنه.من خودم حدود 3-4 سالی می شه از dap استفاده می کنم.البته قدیم از dap7 و ورژن های پایینتر استفاده می کردم ولی الآن 8 بهترین ورژنشه.لینک دانلودی که تو صفحه ی اول گذاشته بودی رو هم با dap امتحان کردم خیلی راحت دانلود می کنه و pause و resume هم کار کرد.
موفق باشی
ُلامنقل قول:
یه بار از dap8 استفاده کن.خیلی برنامه ی خوبیه.ولی با rapidshare و 4share و امثال این ها مشکل داره.وقتی بخوای از اینجور سایت ها دانلود کنی باید dap رو disable کنی.ولی برای بقیه ی سایت ها عالیه.همچنین سرعت دانلودت هم زیاد می کنه.من خودم حدود 3-4 سالی می شه از dap استفاده می کنم.البته قدیم از dap7 و ورژن های پایینتر استفاده می کردم ولی الآن 8 بهترین ورژنشه.لینک دانلودی که تو صفحه ی اول گذاشته بودی رو هم با dap امتحان کردم خیلی راحت دانلود می کنه و pause و resume هم کار کرد.
موفق باشی
من قبلا از DAP استفاده میکردم ولی رو به IDM آوردم ...
مثل اینکه خیلی از دانلود منجر ها با این سایت ها مشکل دارند ...
البته بعضی از فایل های دیگه Can Not Find Server ارور میده ... نمیدونم چرا .. ولی از 4Shared راحت میشه دان کرد ..