داش سامان هدف مهرورزيت كدوم يكي از حاضرين هستش؟نقل قول:
در هر صورت منظورت هر كس باشه بايد بگم ما هم شما رو خيلي دوست داريم.:40::11:(اينو گفتم كه توي عمل انجام شده قرار بگيري):31:
Printable View
داش سامان هدف مهرورزيت كدوم يكي از حاضرين هستش؟نقل قول:
در هر صورت منظورت هر كس باشه بايد بگم ما هم شما رو خيلي دوست داريم.:40::11:(اينو گفتم كه توي عمل انجام شده قرار بگيري):31:
اگه پست 18 رو با دقت بخونی متوجه میشی که منظورم کی بوده ... یعنی متوجه نشدی ....؟؟؟
wow!نقل قول:
اگه پست 18 رو با دقت بخونی متوجه میشی که منظورم کی بوده ... یعنی متوجه نشدی ....؟؟؟
مرامت رو عشقه.:40:
قربونت برم.شرمندم كردي.:10::11:
جالب نيست!نقل قول:
بر اساس سلیقه خود تغییر داده شود.
يا حق (:
اولا ادمین ها . و با این وصف ادمین ها از هیچ کس خوششون نمیاد . موضع گیری شما روشنه .نقل قول:
من که مدیر ارشد هستم چطور ؟ من مدت ها قبل ( خیلی قبل ) پیشنهادی رو دادم که حالا کم کم داره عملی میشه . این بخشی از سیاسیت انجمن هست و من هم طرفدارش هستم ( همکاران سابق انجمن موسیقی کاملا باید در جریان باشن ). هیچ تغییری به سرعت اتفاق نمی افته . مگر تا وقتی که به قطعیت درست بودنش برسیم . یعنی اینجا با روش های آزمون و خطا و تجربه اداره نمیشه .نقل قول:
درباره پیشنهادات :
یک سری پیشنهادات ما داریم ( اکثر تاپیک هایی که زده میشه در انجمن پیشنهاد انتقاد ) که به حاشیه میپردازن . رنگشو عوش کن . شکلشو عوض کن . اسمشو عوض کن .
به ندرت کسی سراغ متن میاد . پیشنهادی برای ارتقای محتوا .
یکسری ما پیشنهاد داریم مثل نظری برای بستن انجمن متفرقه . اینها چیزی نیست که یک شبه انجام بشه داد . انجمن رو زیر و رو میکنه همچین اقداماتی .
و در آخر :( شرمنده انقدر تکراری شده این حرفم )
بعضی دوستان ما پیشنهاد رو با امر ( دستور ) عوضی میگیرن . در نهایت مدیریت انجمن یک سری سیاست ها ( اساسی و پایه ای ) برای انجمن در نظر داره . پس قطعا پیشنهادات اول میره در ظرف سیاست های کلی برسی میشه . ما اینجا انجمن دوست یابی نمیزنیم . این در سیاست پی سی نیست . حالا هر چقدر که این خواسته بشه . ( چند تا تاپیک بیارم ار انجمن پیشنهادات ؟ )
پس لطفا عینک بدبینی رو از چشمتون در بیارید و کمی مثبت تر نگاه کنید . میتونید هم این کار رو نکنید و با همین نگاه منفی نظر بدید .. مثلا به این که انجمن اتومبیل چرا وجود داره و از زمانی پیشنهاد شدنش تا زمان تاسیسش چقدر زمان رفت فکر نکنید .
ممنون از توجه بزرگوارانه شما .
------------------
انگار اشتباه شد ..::دی
---------------------
هیچی نفهمیدم ...!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من که مدیر ارشد هستم چطور ؟ من مدت ها قبل ( خیلی قبل ) پیشنهادی رو دادم که حالا کم کم داره عملی میشه . این بخشی از سیاسیت انجمن هست و من هم طرفدارش هستم ( همکاران سابق انجمن موسیقی کاملا باید در جریان باشن ). هیچ تغییری به سرعت اتفاق نمی افته . مگر تا وقتی که به قطعیت درست بودنش برسیم . یعنی اینجا با روش های آزمون و خطا و تجربه اداره نمیشه .
این حرف خیلی سیاسی بود ..:دینقل قول:
یکسری ما پیشنهاد داریم مثل نظری برای بستن انجمن متفرقه . اینها چیزی نیست که یک شبه انجام بشه داد . انجمن رو زیر و رو میکنه همچین اقداماتی .
نه این که بیاین تایپیک رو پاک کنید و دهن ما رو ببندید ..اگه پیشنهاد بده بیایید بگید ما رو راضی کنید ....این جوری خیلی به ادم بر می خوره (البته برای من عادی شده این ها و همیشه بایه خنده تموم می شه و خودم رو زیاد عصبانی نمی کنم..:دی:دی :دی ).نقل قول:
بعضی دوستان ما پیشنهاد رو با امر ( دستور ) عوضی میگیرن . در نهایت مدیریت انجمن یک سری سیاست ها ( اساسی و پایه ای ) برای انجمن در نظر داره . پس قطعا پیشنهادات اوی میره در ظرف سیاست های کلی برسی میشه .
مثلا وقتی ما داریم پیشنهاد می دیم با هم بحث می کنیم (هیچ دعوایی هم نیست کاملا دوستانه .)بعد یکی می اد می زنه تایپیک رو منهدم می کنه ..خوب شما خودت رو جای من بزار چه حالتی بهت دست می ده ؟؟؟!!!
مگه جنگه ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موضع گیری شما روشنه .
نه ولی بی شوخی . اگه مثلا یکی مثل نوید (همونی که بن شد ) بیاد یه پیشنهاد بده شما اصلا پیشنهادش رو می خونید ؟؟؟؟
یا اگه هم بخونید با چشم دشمنی می خونید (:دی) ...اگه دروغ می گم بگید .
آقا وحید خواهشاً شما دیگه ادامه ندین ......
بزار بحث همینجا تموم بشه ....
ممنون
با سلام....نقل قول:
دوست عزيز من چند هفته پيش يك پيشنهاد دادم در
در مورد نحوه ي نشون دادن بن شدن يوزر ها
آيا اين پيشنهاد هم جزء اين پيشنهادهايي كه گفتين هستش (تا حالا كه توي بخش پيشنهادات نيومده).
|*سپاس*|
/*يا حق*/
اینجوری هرکی یه اسمی میزاره و خیلی به هم می خوره همین ها خوبه
من یه روز فکر میکردم که مدیر های اینجا خیلی کارشون درسته و همه چیز با دلیل و منطق پیش میره ولی حالا فهمیدم که فقط به نفع خودشون کار میکنن و خیلی از کارهایی که میکنن هیچ دلیلی نداره و دلیلش رو هم به هیچ کی نمیگن دلیل این اعتراضمم تو امضام هست