نقل قول:
نوشته شده توسط linkin_park_d_m
حجم برنامه اش 72 مگ هست .دارم دانلود ميكنم اميدوارم وسط دانلود كردن قطع نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط linkin_park_d_m
حجم برنامه اش 72 مگ هست .دارم دانلود ميكنم اميدوارم وسط دانلود كردن قطع نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط atolympic
دوستان اين همون تم فانوس دريايي (چون قبلا هم گذاشته شده بود جهت اطلاع بقيه ميگم تا تكراري دانلود نكنن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ها لينك هاي دانلود series 60 theme studio 3.0 هست كه در چهار قسمت آپلود شده!
1.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20mb
2.
20mb
3.
20mb
4.
12mb
اگه لينك ها رو ستاره(×)ميبينيد به جاي ستاره ها بنويسيد:
ايران ماتريكس.us
i r a n m a t r i x . u s
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه كسي دانلود كرده كمك كنه !!من نمي تونم فايل ها رو extract كنم(با وين رر)
از من می شنوين دانلودش نکنين . من قبلا اين ورژن از اين برنامه رو نصب کردم ولی اينقدر کند و سنگين کار ميکنه که بيخيال تم درست کردن می شی. بيخود وقت نذارين دانلودش کنين.
نقل قول:
نوشته شده توسط omidNik
شما هم از همين 4 تا فايل براي دانلود استفاده كردي؟!؟!؟!
نقل قول:
نوشته شده توسط omidNik
شما فايل هارو كه دانلود كردي بعدش باهاشون چي كار كردي؟!؟!؟!
لطفا دقيق توضيح بده!!
دستت درد نکنه
اين حرفا چيه عزيزم !!!نقل قول:
نوشته شده توسط Sinagood
واييييييييييييييييييييييي ي مرسي از همتون بالاخره يكي به داد دل ما رسيد.