نقل قول:
یعنی چی؟ یعنی این که هیچ نیرویی از داخل و بیرون بدن وارد نشه؟ یا این که مقدار نیرو های داخلی و بیرونی بدن برابر باشه؟
اگه حالت اول باشه که امکان پذیر نیست
اگه حالت دوم هم باشه باز هم دیگه بی وزنی معنایی پیدا نمیکنه.ما در حالت عادی هم در روی کره ی زمین همین حالت رو داریم. اگر این طوری نباشه یه از داخل منفجر میشیم یا منقبض.
پس در این حالت باید ما منفجر بشیم دیگه
اگه هیچ نیرویی از بیرون وارد نشه. نیرو، از داخل که امکان نداره فشار نیاره
منتظر جوابم
من گفتم برآیند صفره ... نگفتم نیرویی وجود نداره ... و اینکه
و سقوط آزاد چه ربطی به منفجر شدن داره ؟ من نفهمیدم منظورتو !
نقل قول:
نه الزاما
همون طور که Zahedy گفتن فضانوردها در حال سقوط آزادند و در حالت بی وزنی.
اصلا کره ی زمین هم در حال سقوط آزاد به طرف خورشیده
برآیند هم صفر نیست : نیروی مرکزگرا
.
بله می دونم ... بخاطر همین جمله ی آخر رو گذاشتم که بگم همیشه اینطور نیست ...
نقل قول:
چهارمی هم که (باید - باید حذف شود) میگه اگه هیچ نیرویی به شما وارد نشود یا برآیند صفر باشد باز هم بی وزنی رخ می دهد (که تا جایی که می دونم صفر شدن نیرو امکان پذیر نیست ولی برآیند صفر بشود میشه گفت مثل غوطه خوردن در آب که خودشون اشاره کردند
(
خوب می شه بگید چرا حرفم درست نیست ؟
نقل قول:
هنگامی که در نقطه ای از فضا به ارزش صفر باشیم. (که تا جایی که می دونم وجود نداره) نقطه صفر به جایی می گن که جاذبه از سمت هیچ جرمی به اون وارد نشود (چون بعد از انیشتین دیگه به هیچ نقطه از فضا به عنوان جای خالی نگاه نمی کنند
(
خوب این همونیه که من گفتم ... و البته فکر کنم امکان بوجود اومدنش صفر نباشه ... چون ارزش صفر تو برایند های صفر هم بوجود میاد ... پس امکان اینکه برآیند صفر تو نقطه ای از فضا باشه محال نیست ...
نقل قول:
اگه خواستید نیروی گریز از مرکز (که وجود نداره) و نیروی مرکز گرا و نیروی گریز از مرکز از دیدگاه ناظر غیرلخت (که شبه نیروی مرکز گرا است ) را توضیح بدم
.
حتما این کار رو بکن ...