نقل قول:
از عکسا ممنون اما Gina چه ربطی به این دوتا ماشین داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
از عکسا ممنون اما Gina چه ربطی به این دوتا ماشین داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهاااااااا اشتباه گذاشتم یه تاپیک دیگه بود این ماشینه رو توش معرفی کرده بودین میخواستم بزارم اونجا اشتباه گذاشتم اینجا .نقل قول:
اينا چي بود رو ماشين اوليه ميماليد؟ چسب؟ شكل مرغ بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک عالیی بود دستت درد نکنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال ؟ اینا عجب گروه توپین چقدر اعضا دارن .... از اول تا آخر همین یک نفر بدبخت تو عکس کل ماشین رو درست کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم بقیه راهنمایی و تشویقش می کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این هم مدل Bmw 630 که کار همون گروه لهستانی هست
خیلی متشکرم بابت این عکسا
جالب بود دوسته عزیز ممنونم ....
amiroo88 جان ممنونم عالي بود، اگر بازم از اين عكسها و كارهاي يه همچين گروه هاي توپي رو داشتيد بزاريد عالي ميشه.
ممنون بابت عکسا .
اسم تاپیک رو که دیدم گفتم حتما ماشین حلبی با یک باطری 12 ولتی هستش دیگه اما bmw360 ,...:18:
نقل قول:
خواهش میکنم دوست من قابلی نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40:نقل قول:
خیلی متشکرم بابت این عکسا
:40:نقل قول:
جالب بود دوسته عزیز ممنونم ....
خواهش میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون بابت عکسا .
اسم تاپیک رو که دیدم گفتم حتما ماشین حلبی با یک باطری 12 ولتی هستش دیگه اما bmw360 ,...
میدونم تو زدن اسم تاپیک عجله کردم و اسم مناسبی نزاشتم
اما خیف که دیگه نمیشه اسمشو عوض کرد ...
BMW 360 ?!?!? :D
حالا گیر نده دیگه .:31:نقل قول:
ساعت یک بامداد از این اشتباها پیش میاد !
بازم ممنون