سلام دوستان
براي من هم نصب شد گوشي من از نوع 6600 هستش
ولي مي خواستم از دوستان عزيزم The.Boos و hamid110 بخوام اگه براشون زحمتي نداره اون 8 پروفايل ويژه رو يه مقدار توضيح بدهند آخه من از برنامش زياد سر در نميارم
پيشاپيش ممنون
.
Printable View
سلام دوستان
براي من هم نصب شد گوشي من از نوع 6600 هستش
ولي مي خواستم از دوستان عزيزم The.Boos و hamid110 بخوام اگه براشون زحمتي نداره اون 8 پروفايل ويژه رو يه مقدار توضيح بدهند آخه من از برنامش زياد سر در نميارم
پيشاپيش ممنون
.
Accept all : حالت معمولي، هر كسي ميتونه با شما تماس بگيره
Accept phonebook : فقط شماره هاي داخل phonebook ميتونن با شما تماس بگيرن
Accept white list : اينم مثل بالاييه فقط بجاي phonebook شماره هاي white list (ليستي كه خودتون داخل برنامه م يتونين ايجاد كنين) ميتونن تماس بگيرن
Divert phonebook to : دايورت شماره هاي phonebook به شماره اي كه شما مشخص ميكنيد
Record callers on list : ضبط مكالمات شماره هاي داخل ليست با شما
Reject all : همه ي تماس ها رو بلاك ميكنه
Reject black list : شماره هاي داخل يك ليست رو بلاك ميكنه
Respond list by IVR : اين هم كه قبلا توضيحشو دادم منشي هست
در ضمن خودتون هم ميتونيد پروفايل درست كنيد كه كار دلخواهتون رو انجام بده!
اگه جزييات بيشتر هر پروفايل رو ميخواي كه تقريبا همشون مثل همند قسمت منشي رو چند پست قبل نوشتم ميتوني از اونجا كمك بگيري ;)
دوستان سلام
من خودم گوشی سیمبین دارم
ولی یکی از فامیلامون هست یه گوشی سامسون گ داره که خیلی ضایعه گفته تو واسه من یه گوشی پیدا کن که انسرینگ داشته باشه من بخرم
تا حالا هم شنیده بودم که پیغام گیرای سیمبین 3-4 ثانیه صدای محیطو واسه کسی که تماس میگیره پخش میکنند
آیا این پیغام گیر تست شده است و اینطوری نیست؟؟؟؟
سلام
من تست كردم تقريبا فقط نيم ثانيه صداي محيط رو پخش ميكنه!
اه....
راستی ببینم علتش چیه؟؟؟
یعین اون طرفی که برنامه رو نوشته کرم داشته؟
وگرنه دلیلی نداره یا نباید خیلی کار سختی باشه که صدای محیطو پخش نکنه
the boss عزيز برنامه ات خوب بود ولي اگر برنامه saanswering machine رو داري براي من بزار ممنون
با سلام مجدد خدمت دوستان عزيز، لطفا مرا راهنمايي كنيد آيا اين منشي تلفني با مدل 6101 نوكيا نيز كار مي كند يا خير؟
و اگر كار مي كند روش راه اندازي آن كدام است؟ زيرا من فايل مربوطه را دانلود كردم و پس از آنزيپ كردن فايل آنزيپ شده را در موبايل دانلود كردم (با اينفرا رد)، اما در زمان اجرا اين خطا را مي دهد "فرمت فايل پشتيباني نشده است" لطفا مرا راهنمايي كنيد.
ضمناُ اگر اين برنامه با مدل 6101 هماهنگي ندارد، لطفاُ لينك برنامه اى را معرفي فرماييد تا با مدل نوكيا 6101 مشكلي نداشته و كار بكند. با تشكر : امير
دوست عزيز گوشي شما كه اصلا سيمبيان نيست كه بخواي برنامه اي نصب كنينقل قول:
نوشته شده توسط amiran
اين نرم افزار را براي Pocket Pc نداريد
ممنون
سلامي آبي و دريايي تقديم قلب آسمانيتان
اين برنامه رو همين امشب دانلود و نصب كردم و با كمي كلنجار تست كردم خيلي كامل و با حاله ولي يه مشكل داره اونم
اينه كه موقع ضبط مكالمه اين بوق آدم و ياد حالا بگو و يا ديگه بسه مي اندازه اين چيه و اصلا راهي براي خلاصي از تكرارش
هست .... قربون صفا و معرفت شما