سلام نجوم عزیزنقل قول:
در پست شماره 11 دوست خویم صادق اون رو دایرکت کردن
راحت دانلود میشه
اگرم منظورتون با خود نونفورس هست که ورژنهای بعدی رو مستقیم بذاره که حرف دل ما رو هم زدی.
Printable View
سلام نجوم عزیزنقل قول:
در پست شماره 11 دوست خویم صادق اون رو دایرکت کردن
راحت دانلود میشه
اگرم منظورتون با خود نونفورس هست که ورژنهای بعدی رو مستقیم بذاره که حرف دل ما رو هم زدی.
سلام
بيلد جديد
+ AutoDetect Overlay
با فعال بودن اين گزينه هنگام Detect كردن سايز فايل، Overlay دار بودن فايل نيز چك مي شود. در نسخه قبل اين كار بصورت پيش فرض انجام مي شد، ولي در صورتيكه اندازه فايل بصورت مجازي تغيير داده شده بود برنامه هنگ مي كرد.
+ BlindRead
در صورتيكه برنامه نتواند اندازه فايل را استخراج كند (فايل يك فايل PE نيست) با فعال كردن اين گزينه ، برنامه از ابتداي فايل شروع به خواندن و ذخيره در روي ديسك مي نمايد تا به انتهاي فايل برسد.
+ ESC to abort
در هنگام Detect اندازه فايل يا استخراج فايل ، مي توانيد با فشردن ESC عمليات را لغو نماييد.
Show copied file size +
هنگام استخراج فايل، اندازه فايل استخراج شده نمايش داده مي شود.
Select Dest FileName +
كادر انتخاب پوشه مقصد به انتخاب فايل مقصد تغيير كرد. دليل انجام اين كار اجازه دادن به كاربر براي انتخاب نام فايل مي باشد زيرا درصورتيكه فايل مبدا داراي نام نامعتبر باشد هنگام استخراج و ذخيره اطلاعات با همان نام سيستم عامل پيغام خطاي "نام فايل نامعتبر" خواهد داد.
+ Wizard
در صورتيكه هنگام استخراج فايل ، فايل يا پوشه مورد نظر داراي نام نامعتبر باشد با استفاده از اين دكمه مي توانيد اطلاعات فايل را بصورت مستقيم از روي سي دي خوانده و با نام مورد نظر روي هارد ذخيره كنيد، سپس اقدام به استخراج فايل واقعي از داخل اين فايل نماييد.
+ Bug Fix
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دريافت :
حجم : 542 كيلوبايت
کد:http://rapidshare.com/files/115488370/EZFileExtractor.rar
ممنون NoneForce جان
فقط يه لطفي كن آخرين ورژن برنامه ات رو در بخش دانلود ابزارهاي كپي سي دي هم قرار بده.(من اين سري خودم قرار دادم ولي اگر باز هم ورژن جديدتري نوشتيد خودتون زحمتش رو بكشيد)
مرسي noneforce جان
فايل رو داونلود كردم ولي هنوز تست نكردم فقط يه مسئله مي خواستم بدونم كه منظور از نام هاي غير مجاز كه دربالا ذكر كردي يعني همه كاراكتر هاي غير مجاز؟
راستش چند وقت پيش يه سي دي ديدم كه از كاراكتر هاي به گمانم زبان چيني براي نام گذاري پوشه استفاده كرده بود وحتي ايزو باستر هم نمي توانست واردش بشود !!
آيا منظور شما هر كاراكتري هستش؟
راستي مشكل پوشه هاي مخفي هم حل شده؟ يا در ويرايش بعدي ريليس ميشه؟
پيشنهادات
راستي اگه يه قسمت اسكن هم در ويزارد برنامه اضافه كني خيلي خوب ميشه كه نام پوشه ها وفايلهاي داخل انها را با حجم حقيقي يافته در يك فايل log ذخيره كنه وموقعيت كنوني آنها رو هم ذكر كنه(منظورم با احتساب SUBFOLDER)
چون گاهي شما با يك DVD طرف هستيد كه حاوي صدها مگابايت اطلاعات هستش وشما براي يافتن فايل مورد نظرتان تمامي پوشه ها را بايد بگرديد
مثلا من يه بار يه سي دي ديدم كه تمامي فايلهاي اجرائي رو غير از مخفي كردن وافزايش حجم به ترتيب از شماره 1 تا 200 با پسوندEXE نام گذاري كرده بود و من نمي دونستم فايل مورد نظر من كدومه تا استخراجش كنم ومجبور بودم همه رو يكي به يكي استخراج كنم
پيشنهاد 2= ايا ميشه در برنامه SELECT ALL رو بگنجوني تا برنامه فايلها رو يكي يكي استخراج كنه يعني نياز به اينكه دستي ودونه دونه اونها رو استخراج كنيم نباشه؟
مرسي بابت وقتي كه ميزاري به محض اينكه برنامه ات به موقعيت قابل قبول رسيد مي تواني با گذاشتن برنامه ات در سايت هاي پر ازدحام خارجي از درآمد تبليغاتي آن استفاده كني منظورم اين است كه بدون ارائه نسخه COMRECIAL هم مي توانيد به درآمد نسبتا قابل قبول دست يابيد
با تشكر از شما
محرم اسرار2= mahramasrar2
سلام
من اين تغييرات را براساس ايميجي كه SadeghPM عزيز توي صفحه قبل درست كرده بود اعمال كردم، ميتونيد اون ايميج را بگيريد تا ببينيد منظور از نام غيرمعتبر چيه. فعلا ايميج ديگري دستم نيست كه روش تست كنم.
اگر ميتونيد يه ايميج با فولدر يا فايل مخفي درست كنيد تا روي آن هم تست كنم.
این قسمت ویزاردش فکر می کنم با استفاده از کامپونت Magic.CD.DVD.Burner.VCL.v1.21 هست... که خود این کامپونت نیازمند ASPI هست... پس اگه توی سیستم مقصد ASPI نصب نباشه مشکل پیش میاد...این طور نیست؟
+ لینک دانلود مستقیم :
۵۴۲ k
نقل قول:
کد:http://invisible32.persiangig.com/other/EZ%20File%20Extractor%200.1.3.0.rar
سلام
بله درسته.
[/QUOTE]نقل قول:
اگر ميتونيد يه ايميج با فولدر يا فايل مخفي درست كنيد تا روي آن هم تست كنم.
دوست خوبم اگه Dsl داري بگو تا يه لينك بهت بدم حدود 45 مگ هستش ولي به صورت فيلم توي ده دقيقه خيلي خوب مي تونيد يادبگيريد چطوري حجم فايلها رو ميشه برد بالا وچطور نامشون رو غير متعارف كرد
به نظر من داشتنش براي شما واجبه
منتظر مي مونم
سلام
ممنون مي شوم لينك را بفرستيد.
سلام دستت درد نکنه خیلی برنامه خوبی هست یه پیشنهاد دارم امکان اضافه کردن قابلیت کپی فیلم های avi که حجمشون و زیاد کردن رو استخراج کرد با حجم واقعی هست؟ اینم اضافه شه نور الا نور میشه ممنون