آقا من همه اين كارها رو انجام دادم و فونتها رو هم در جاي خودش كپي كردم و فقط موندم كه چطوري ميتونم فونت دلخواهم رو تغيير بدم و يا انتخاب كنم براي نوشتن دراين رابطه شما هيچي نگفتين
لطفاً يبشتر توضيح بدين .
Printable View
آقا من همه اين كارها رو انجام دادم و فونتها رو هم در جاي خودش كپي كردم و فقط موندم كه چطوري ميتونم فونت دلخواهم رو تغيير بدم و يا انتخاب كنم براي نوشتن دراين رابطه شما هيچي نگفتين
لطفاً يبشتر توضيح بدين .
سلام
نه، N82 هست.
تشکر، مشکل حل شد. میشه همین کار رو با برنامه Secman انجام داد؟
ممنون.
موفق باشید
شما هر کدوم از فونت ها را که می خواهید، در اون آدرس کپی کنید و بقیه را دیلیت کنید.نقل قول:
هر وقت ازش خسته شدید جاشو با یه فونت دیگه عوض کنید.
نه عزیز.نقل قول:
secman فقط برای هک کردن گوشی هست.
شما رام پچر را نصب کنید و اون پچی که گفتم را در آدرس مورد نظر بریزید و فعالش کنید حل میشه.
آموزش رام پچر هم تو همون تاپیک موجوده.
آقا ممنون از جوابتون ميرم امتحان كنم ببينم چي ميشه بازم تشكر :11:نقل قول:
دوستان عزیز ...توجه کنید که برای تغییر فونت ها در این روش ...نمیتوانید فونتها را پاک و جایگزین کنید
بايد فايل FontRouter.ini را در داخل پوشه Fonts در فولدر Data مموري كارت را كپي كنيد ( يعني اينجا E:/Data/Fonts ) و در دسك تاپ ، كامپيوترتون paste كنيد
حالا در دسكتاپ كامپيوتر بوسيله Notepad بازش كنيد ...در چند خط اول ...عبارت Enable=1 را ميبينيد كه بايد عدد 1 را به صفر تبديل كنيد ..بدین شکل: Enable=0 حالا اين تغييرات را ذخيره و اين فايل تغيير كرده FontRouter.ini را جايگزين فايل FontRouter.ini داخل پوشه Fonts در E:/Data كنيد
و میتونید در گوشی از EXPLORE یا فایل منیجر مشابه اون را به یکی از فولدر های گوشی ...مثل OTHER برد...و بعد اون عدد را به صفر تبدیل ...و ادامه ماجرا
من تمام فونتها رو در پوشه E:\data\font كپي كردم و پسوند همه رو عوض كردم و هر وقت بخوام پسوند يكي رو برميگردونم بحالت اول اما تا حالا نتونستم از هيچ كدوم از فونت ها استفاده كنم در واقع هيچ تغييري در نوشتن بوجود نيامده يعني اشكال كار از كجاست
بعد از كپي كردن فونت در اون مسير بايد چيكار كرد تا فعال بشه ؟ من حتي گوشي رو هم خاموش و روشن ميكنم هيچ تغييري نميكنه
چرا میشه اول برنامه رو پاک کن سپس یه ریستارت کن الان میشه فونتا رو حذف کرد
خب راه حلی برای نصب روی ان 95 هشت گیگ داری؟
با این برنامه نه.نقل قول:
اکیدا روی 8gig نصبش نکنید.