کامپایلر جاوا ، اگه منظوره..................... بله داره..........!!!
Printable View
کامپایلر جاوا ، اگه منظوره..................... بله داره..........!!!
عزیزم بعد از دو تا گوشی نوکیا گوشی های لینوکس بالاترین امتیاز رو تویه تست هایی جاوا بدست آوردن JAVA یک قسمت ازهسته لینوکس هست مگه میشه نتونه اجراش کنهنقل قول:
فایل ها با پسوند
JAR EZX JAD LIN ,... به صورت پیشفرض روی گوشی هایی مثل A1200 اجرا میشن که برای اجرای فایل های دیگه همه باید برنامه ریخت.
راستش من فقط با v3x کار کردم که اونم تجربه جالبی نبوده:41:نقل قول:
راستش خیلی دوست دارم که z8 یا با همین zn5 کار کنم البته اگه بیاد ایران چون واقعا موتورولا نماینده خوبی تو ایران نداره و نسبت به نوکیا و سونی اریکسون و یا حتی جدیدا سامسونگ اصلا فعال نیست
سابقآ اینطوری بود ولی دیگه فیتکو سن' تموم گذاشته الان V8,V9,U9,E8 همه تو ایران هستند این گوشی ها دو ماهه وارد بازار شدند فیتکو واقعآ هم گارانتی خوبی میده هم محصولاتش به روزه .کامتل هم کارش درسته...نقل قول:
E8 هم وارد ایران شده مگه ؟ تا جایی که من میدونم فیتکو هنوز E8 رو وارد نکرده ..... راستی از z10 خبری نیست ؟ z10 واقعا یه گوشیه استثناییه ... فکر میکنید کی میاد ایران ؟
E8 رو کامتل بصورت مخدود با قیمت 600 هزار تومن وارد کرد که صد صدرد انبوه باید قیمتش میاد پاییننقل قول:
Z10 فعلا فقط دست O2 انگلیس هستش وقتی از انحصار O2 در بیاد وادر بازار میشه..
به نظر شما كي اين گوشي وارد ايران مي شه ؟
نمي دونم چرا اينقدر بي تابم اما خيلي دوست داشتم با v3x م خداحافظي كنم و update بشم .