همین که بازی Command & Conquer 3 Kane's Wrathروی سیستم قدیمی ما(گرافیک Geforce5200) جواب داد خیلی حال کردم دم EAگرم بعد از مدت ها یه بازی جدید هم بازی کردیم.
Printable View
همین که بازی Command & Conquer 3 Kane's Wrathروی سیستم قدیمی ما(گرافیک Geforce5200) جواب داد خیلی حال کردم دم EAگرم بعد از مدت ها یه بازی جدید هم بازی کردیم.
به نظر من Ea یکی از بهترین شرکتهای در زمینه ساخت گیمهای ورزشیه.من با همه عناوینش حال کردم.تا حالا هم هیشکی رو دستش بلند نشده.
تو زمینه ورزشیKONAMI بهتر از اون عمل کرده ....نقل قول:
تا حالا هم هیشکی رو دستش بلند نشده.
تو زمبنه اکشن Ubisoft و Rock Star بازیهایی ساختند که یه سر و گردن از بازیهای EA بالاتر بودند .
پس نمی شه گفت EA بهترینه .... باید بگیم یکی از بهترینها است .
عزیزم من در زمینه ورزشی گفتم.هیشکی از فوتبال خشک KONAMI خوشش نمیاد.EA در این زمینه هم بهترین بوده و هست و خواهد بود.نقل قول:
خوب هر کس نظر شخصی خودشو داره ....نقل قول:
هیشکی از فوتبال خشک KONAMI خوشش نمیاد.EA در این زمینه هم بهترین بوده و هست و خواهد بود.
اما برای منم جالبه که یه تاپیک به اسم KONAMI vs. EAsports بزنیم و ببینیم بچه های اینجا نظرشون چیه ؟
اگه موافقین ، این کار را بکنید .
ok.من این کارو کردم میتونید نظر بدید
فقط سری Command & Conquer خوب هست
hiنقل قول:
الکترونیک آرتز بازی های زیادی رو روانه ی بازار کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه گفت فقط یک بازی از مجموع این همه بازی خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]