این رو هم اضافه کنم که داخل ماشین هیچ صدایی شنیده نمیشه (صدای موتور و....) که شاید خیلی ها خوششون نیاد.
Printable View
این رو هم اضافه کنم که داخل ماشین هیچ صدایی شنیده نمیشه (صدای موتور و....) که شاید خیلی ها خوششون نیاد.
Wow! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی عالیه
همونطور که دوستمون گفتن من ماشین داخل بازار خودمون رو گفتم که بشه خریدش , ماشینه بالای 8 سیلندر اصلا پلاک نمیکنن , اگرم باشه فقط گذر موقت هست . البته من Mercedes S500 هم دیدم که اونم فکر میکنم قدرت موتور همین قدر باشه ولی خیلی کمه ولی مرسدس کلاس S هم ماشین فوق العاده ایه , البته این که این قویترین ماشینه بازاره فعلا رو تو شماره اخیر مجله ماشین نوشته بود که با احتساب S500 فکر کنم اشتباه گفته بود .نقل قول:
دقیقا بزرگترین ایرادی که به ماشینهای Lexus میگرن همینه که البته از طرف علاقمند این ماشین این یه حسن هست ولی منتقدین میگن اینطوری ارتباط راننده با جاده کم میشه و این خوب نیست ! البته تو ایران اونم تو تهران مخصوصا با این خیابونا و جاده ها فکر کنم هرچی سوار بشی هیچ وقت ارتباطت با جاده از بین نره .نقل قول: