-
من يه نظر ديگه هم دارم . الا دور و برم ميبينم هر كي ايرانسل داشته گذاشته كنار ايرانسلشو و يه خط دائمي دولتي هم خريده . اي به نفع اپراتور اوله كه ايرانسلو ضعيف جلوه بده و كاري بكنه كه مردم سيم كارته ايرانسلشونو بزارن كنار و يه خطه دولتي بگيرن. نميدونم مخابرات نميذاره ايرانسل كار كنه ؛ يا ايرانسل و مخابرات دستشون تو يه كاسس يعني ايرانسل و مخابرات جفتشون يكين .
-
راستش مشکل اصلی ایرانسل نبودن پوشش کافی شبکس....
تا زمانی که پوشش کامل نشه این مشکلات وجود داره (و طبیعی هم هست)
خوب وقتی میخواد شبکه را پوشش بده شهرداری مانع اینکار میشه (به خصوص شهرای تهران، اصفهان، شیراز) البته تو شهرهای دیگه هم مشکل هست ولی شهرداریهای این سه شهر بیشتر اذیت میکنن و اجازه نصب آنتن نمیدن.....
(یادمه یکی از بچههای اصفهانی میگفت که یه بار شب خوابیده و صبح پاشده دیده که 2-3 دکل ایرانسل را شهرداری جمع کرده!!!)
ایرانسل ناچار میشه آنتنهای خودشو روی پشت بامها نصب کنه....در اون حالت هم مانع این کارش میشه.....(حیف که خبرشو الان داریم وگرنه براتون میزاشتم)
اینا رو گفتم ولی اینم قبول دارم که هیچکدوم از اینا دلیل بر این نمیشه که پوشش متوقف بشه.....
باید ادامه پیدا کنه
منظور اصلیم اینه که این مشکلات باعث شده که سرعت پوشش خیلی کم بشه و چون تعداد مشترکین داره به سرعت بالا میره و شبکه جوابگو نیست این اتفاقات میوفته.....
ولی مطمئن باشین تا یکی دو سال دیگه که شبکه پوشش کامل شد.....دیگه چنین مشکلاتی به وجود نخواهد اومد
-
همش كه به پوششه شبكه مربوط نميشه ! به پهناي بانده ايرانسل هم مربوط ميشه .
خلاصه اگه ايرانسل بخواد مثل قبل خط بفروشه و سود كنه بايد كاري بكنه كه مردم راضي باشن با 3 ساعت تبليغ تو تلويزيون در شبانه روز درست نميشه
-