از P900 بيشتر هنگ ميكنه؟
Printable View
از P900 بيشتر هنگ ميكنه؟
من فقط با گوشي آهنگ گوش ميكنم و زنگ ميزنم...
من بيشتر از زيبايي W950 خوشم ميادش با رمش!
دبل950 خوبه ولی دیگه گوشی بدون دوربین خیلی ضدحالهنقل قول:
اگه موزیک فون عالی میخوای دبل910 هستش که واقعا عالیه دبل960 هستش که 8گیگ رم و دوربین 3.2 و سیمبیا uiq داره
ان81 8گیگ و همین طور i450 سامسونگ هم برای موزیک واقعا گوشی های مناسبی هستن
به نظر من سرعتش از P990 بهتره...هنگ کردنشم از اون خیلی کمترهنقل قول:
من یه W950i دقیقا 1386.8.12 گرفتم و تا امروز فقط 2 بار هنگ کرده...حالا نمیدونم چرا دوستان گیر دادن به هنگ:31:
-----------------------------------------------------
ولی Speaker ضعیفی داره ... صداش توی Handsfree کیفیت داره ولی بازم به نظر من ضعیفه...اگه با P990 کار کردی و تونستی بهش عادت کنی اینم منوهاش تا 99% مثل همونه ...
-----------------------------------------------------
شارژ خوب نگه میداره....حدودا 65 طول میکشه تا Full بشه ...
----------------------------------------------------
کار کردن با Keypad "ش سخته... ولی به نظر من زیاد لازم نیست باهاش کار کنی...برای شماره گرفتن برنامه ی Touch Dial رو نصب میکنی برای Message نوشتن هم که Keyboard مجازی داخله گوشی هست
هنگ کجا بود؟! همین که این گوشی دوربین نداره هر کسی نمیره دنبالش و این خودش یک مزیته!
کیفیت موسیقی و صفحه تاچ هم که دیگه ...
چه جالب.تاحالا از این دید به قضیه نگاه نکرده بودم :46:نقل قول:
950 بيشتر براي كارمنداني طراحي شده كه حق وارد كردن دوربين به اداره رو ندارن.ولي خوب واسه چي ميخواي اين كارو بكني و گوشيتو عوض كني
در مورد هنگ کردنش هم به اون شوری که دوستان میگن نیست.یه چیز طبیعی که توی همه سیمبین ها دیده میشه.
ظاهر:خیلی خوب
کارایی:خیلی خوب
کار با صفحه کلید:بد
آره دوست من.نقل قول:
چه جالب.تاحالا از این دید به قضیه نگاه نکرده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دايي و عموي من تو وزارت دفاع هستن و اجازه وارد كردن دوربين به اداره رو ندارن.جالبه نه ؟
خوب نكات ايمنيه ديگه
950 زياد فروش نداره ولي به نظر من با اون امكانات گوشيه خوبيه
برای جاسوسی هم خوبه...لول...
باید باهاش مردم رو بذاری سر کار :31:
ازیتشون کنی lol!
چي واسه جاسوسي خوبي آكتور