درایور نصب usb s700 رو لازم دارم لطفا:10:
فوری
Printable View
درایور نصب usb s700 رو لازم دارم لطفا:10:
فوری
بلستر جان والا من که بیشتر تاپیک های سونی اریکسون دیدم چیزی پیدا نکردم حالا اگه یه مرجع کامل باشه عیبی داره والا قصد دیگه ای جز یاری دوستان ندارمنقل قول:
عزیز والا برات درایور گوشی خودتو پیدا نکردم از سری S تنها چیزی که پیدا کردم ماله S500 که فکر کنم به تمامی سری S ها بخوره حالا اگه تونستم از جایی دیگه ای پیدا کنم حتما برات می زارم اما فکر کنم همین کارتو راه بندازهنقل قول:
درایور نصب usb s700 رو لازم دارم لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوری
[HTML]http://dl01.seliweb.com/files/se2/drivers/s500_usb_signed_drivers.rar[/HTML]
ميشه آموزش ريختن درايور رو با setool2lite رو بزاريد؟
چون من نميدونم بعد تعيين گوشي رو گذاشتن درايور در قسمت مر بوطه روي كدوم دكمه بايد كليك كنم؟
ميشه لينك دانلود آكوستيك x800 و نحوه ريختنش توي كا800 رو بزاريد؟
آقايون دستون درد نكنه خودم فهميدم اتفاقا همين الان x800 رو نصب كردم صدا بيشتر شده براي دوربينشم يه درايور نصب كردم (براي فيلم برداري) واقعا روون فيلم مي گيره اصلا تار نيست!!!!!!!
حالا چند تا سوال ديگه دارم اگه كسي جواب بده ممنون مي شم
آقا سوالي كه دارم اينه درايور Display چه كار مي كنه؟ كيفيت LCD رو بالا مي بره؟
آخه كا 800 كه خودش كيفيت LCDش خوبه به نظر شما درايور ال سي دي هم نصب كنم؟
درايورهاي دوربين و صدا كه تغيير ايجاد كردند آيا درايور LCD هم تغييري ايجاد مي كنه؟
غير از صدا ال سي دي و دوربين و فلش منو ديگه چه كارهايي ميشه براي گوشي كرد؟
Pach چيه و چه فايده اي براي گوشي داره؟
اگه كسي به سوالات بالا تك تك جواب بده ممنون ميشم
چشم به زودی اموزش تصویری نصب داریور رو در پست اول قرار می دهم.نقل قول:
بفرما اینم بهترین درایور تقویت صدا برای کا800 همون X800 که گفتیدنقل قول:
ميشه لينك دانلود آكوستيك x800 و نحوه ريختنش توي كا800 رو بزاريد؟
کد:http://fswteam.persiangig.ir/X800.zip
بله خوب درایور دوربین و صفحه و .. همرچه ورژن بالاتری داشته باشه بهترهکد:آقايون دستون درد نكنه خودم فهميدم اتفاقا همين الان x800 رو نصب كردم صدا بيشتر شده براي دوربينشم يه درايور نصب كردم (براي فيلم برداري) واقعا روون فيلم مي گيره اصلا تار نيست!!!!!!!
1.کیفیت دیگه انچنان نمی بره بالا یکی به وضوح تصویر و یک سری هم شفافیت های خاص می دهنقل قول:
آقا سوالي كه دارم اينه درايور Display چه كار مي كنه؟ كيفيت LCD رو بالا مي بره؟
آخه كا 800 كه خودش كيفيت LCDش خوبه به نظر شما درايور ال سي دي هم نصب كنم؟
درايورهاي دوربين و صدا كه تغيير ايجاد كردند آيا درايور LCD هم تغييري ايجاد مي كنه؟
غير از صدا ال سي دي و دوربين و فلش منو ديگه چه كارهايي ميشه براي گوشي كرد؟
Pach چيه و چه فايده اي براي گوشي داره؟
اگه كسي به سوالات بالا تك تك جواب بده ممنون ميشم
2.اگر دوست داری نصب کن من چون دوست دارم ورژن دوربین و صفحه نمایشم بیشتر باشه اینارو نصب کردم
3.این سوالتون مثل قبلی هاست جواب دادم
4.پتچ و الف هم هستند که امکانات خیلی زیادی رو در اختیار گوشی قرار می دن
5.پیچ فایل .vkp هستش که یک سری امکانات و یک سری تغییرات می ده مثلا:(تغییر عکس باتری و انتن،تغییر مدیاپلیر و خیلی کار های دیگه ...
سوالی بود در خدمتم
ميشه در اين مورد يه توضيحي بدبد پچ رو با تحقيقاتم فهميدم چيه ولي مورد دوم شما؟ لطفا توضيح بديد!نقل قول:
4.پتچ و الف هم هستند که امکانات خیلی زیادی رو در اختیار گوشی قرار می دن
بابا حجم فيلما 2.2 تا 2.5 برابر بيشتر قبل شده توي كامپيوتر هم همينطوره!نقل قول:
1.کیفیت دیگه انچنان نمی بره بالا یکی به وضوح تصویر و یک سری هم شفافیت های خاص می ده