دوست عزيز ما اين جا دور هم جمع شديم كه مشكل هم رو حل كنيم هيچ كس حق نداره شخصيت دوستاش رو زير سوال ببره منم اولين روز ياد نداشتم مثل ما بودم.در ضمن با نظر مسعود در مورد فلش موافقم
Printable View
دوست عزيز ما اين جا دور هم جمع شديم كه مشكل هم رو حل كنيم هيچ كس حق نداره شخصيت دوستاش رو زير سوال ببره منم اولين روز ياد نداشتم مثل ما بودم.در ضمن با نظر مسعود در مورد فلش موافقم
ضمن تشکر از شما دوستان منظورم از اون حرف فقط شوخی بود فقط میخواستم بگم میدونم خیلی چیزها رو قبلا توضیح داده اید و شاید بازگویی مجدد آن کمی اعصاب خرد کن باشد به هر حال میریم برای فلش کردن فقط سوال اینکه برم توضیحات مربوط به فلش کردنو کجا بخونم و این کارو بکنم ؟ در ضمن باید بعد فلش فایل افزایش صدا رو بریزم یا نه ؟ همچنین میخواستم فارسی هم روی گوشی بریزم اینو چیکار کنم؟اگه راهنمایی کنید بسیار ممنونم ایشالا هرچیزی که تو زندگی دوست دارید بیاد به دستتون (anti -girl با سلام چون من در مشهد زندگی میکنم اگه بتونم از نزدیک ببینمت شاید مشکلم راحتتر و بدون دردسر حل بشه من چطوری میتونم ببینمت)
خواهش ميكنم دوست عزيز اين باعث افتخار برام كه با شما دوست عزيز از نزديك اشنا بشم .البته اگه شما مايل باشين.در مورد فلش باي بگم كه توضيح خاصي نداره فقط قبل از هر چيزي شما بايد ورژن بوت لودر گوشي رو به من بگين(ابتدا گوشي رو خاموش كن سپس دكمه هاي #*رو نگاه دار حالا گوشي رو روشن كن )هر چيزي كه ميبيني بنويس
در ضمن دوست عزيز شما بگو كه چه وقتهايي وقت ازاد داري و ميتوني بياي من دانشجو هستم و خودتون ميدونين كه چقدر مشكل دارم اما تا جايي كه بتونم سعي ميكنم مشكلتون رو حل كنم (دوست عزيز براي هماهنگي بهتره از پيام خصوصي استفاده كنين)