مودم روتر بیسیم به شما Ip لن میدهنقل قول:
192.168.0.2 الی 192.168.0.254
اینا IP شبکه داخلیه دیگه . :46:
Printable View
مودم روتر بیسیم به شما Ip لن میدهنقل قول:
192.168.0.2 الی 192.168.0.254
اینا IP شبکه داخلیه دیگه . :46:
دستت درد نکنه . ولی ما آخر نفهمیدیم بریم چی بخریم . یعنی من وسط هستم و موندم کلا چی بخرم . بقیه فقط یه کارت شبکه بیسیم میخوان ؟ من چی میخوام ؟ برم تو مغازه بگم چی؟
منم دقیقا نفهمیدم
درضمن قیمتارو یه سرچ رزدم اینجوری بود. شما هم تایید میکنید ؟
وایرلس : 80000 تومان
هاب : 30000 تومان
کمتریناش اینا بودن
نقل قول:دوستان اگه سوال میکنید لطفا جواب ها رو کامل بخونید .نقل قول:
پستای منو واقعا کامل خوندی ؟؟ تا حالا برای کلی آدم از این شبکه ها نصب کردم پس اگه میام اینجا پست میدم قصدم کمک کردن به شماست :19:نقل قول:
ولی ما آخر نفهمیدیم بریم چی بخریم
نه من میخونمشون فقط میخواستم بدونم چی بخریم . فقط هم برای شیر و بازی میخوایم نه اینترنت . یعنی من اگه acces point بخرم حله . اگه کسی غیر از ما بخواد بعد یه مدت اضافه بشه میشه ؟ پولش چقدر میشه
یک access point و هر Pc یک کارت شبکه wireless یا از این wireless های usbنقل قول:
اگه یک یا 2 نفر فاصلشون زیاد بود و وصل نمیشدن یه acces point دیگه هم میگیری میزاری خونه یکی دیگه و acces point ها رو شبکه میکنی
هرکاربر جدید یک کارت wireless میخواد
توجه مهم :
سعی کن قطعات رو از یه مغازه که کارش شبکه و wireless هست بگیری و قبل خرید نظر اونا رو هم بپرسی .هرچی باشه اونا کارشون اینه .
سلام
من 3 تا سيستم دارم كه هر كدومشون يك مودم wireless دارن . هركدوم جداگونه از طريق مودم هاشون مي تونن به اينترنت وصل بشن يعني در آن واحد فقط يكي.
حالا مي خوام يكيشو كنم سرور و بقيه زماني كه سرور روشن هست هم بتونن با همديگه به اينترنت وصل بشن و هم فايل share كنن .ممنون مي شم اگه كسي كمكم كنه .
اگه منظورت از مودم وایرلس همون کارت وایرلس هست از لینک زیر استفاده کن:نقل قول:
کد:http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/expert/bowman_02april08.mspx
باید یک Access Point بگیرینقل قول:
یک کا دیگه هم که به نظر من راحت تره : اگه اینترنت ADSL داری یک مودم روتر بیسیم بگیر همه مشکلاتت حل میشه .
بچه ها ممنون از كمكتون