ببخشید یه سوال دیگه :
باطری برای من 2 ساعت و 20 دقیقه کار کرد آیا کم نیست ؟
و اینکه وقتی لپ تاپ به شارژ نیست lcd کم نورتر هست و وقتی میزنم به برق پرنورتر میشه . این طبیعی هست ؟
Printable View
ببخشید یه سوال دیگه :
باطری برای من 2 ساعت و 20 دقیقه کار کرد آیا کم نیست ؟
و اینکه وقتی لپ تاپ به شارژ نیست lcd کم نورتر هست و وقتی میزنم به برق پرنورتر میشه . این طبیعی هست ؟
درود
منم از پایتخت گرفتم. از همون همپارد. به منم گفت دو سیستم عامل فشار میاره به هارد. البته من الان از ویستاش راضیم و نیازی به اکس پی ندارم.
در مورد شارژش هم طبیعیه. بستگی به power option داره. تازه خیلی هم خوب دووم اورده!
من شنبه لپ تاپ رو می برم پلوش ببینم رمش چه مشکلی داره! فقط اگر خواست بپیچونه و بگه مشکلی نیست شما که حرفه ای هستی بهش چی بگم؟!
یه سوال: من سی پی یوم 64 بیت هست و ویندوزم 32 بیت. برنامه هایی مثل 3dmax ورژن 64 بیت رو باید نصب کنم یا 32 بیت؟
من بازی top speed ford رو نصب کردم بزنم به تخته عجب گرافیکی . عشق کردم ...
راستی این که نوشته x2 یعنی cpu دو هسته ای است ؟
برای من هم 64 زده و 64 بیت هست .
من هم از ویستا راضیم با وجود اینکه 2 گیگ رم دارم و ارتقا ندادم اما کندی احساس نمیکنم در ویستا و فعلا نیازی به اکس پی ندارم و در آینده اگه نیاز شد خودم نصب میکنم و دیگه نمیبرم پایتخت .
به شما ماوس و کیف هم داد ؟
زیاد توضیح دادم قبلا ... درایور ها هم خود سایت hp ارائه میدهنقل قول:
تا یکماه فرصت داده که اگه بخوام ببریم رایگان برام xp بریزه . اما گفت ویستا رو فرمت میکنیم .
خودم میتونم بریزم و دنگ و فنگ زیاد داره یا نه ؟ درایورهاش رو شما دارید ؟
کلا روی 64 بیتی کار نکن ... خیلی از برنامه ها ناسازگارندنقل قول:
یه سوال: من سی پی یوم 64 بیت هست و ویندوزم 32 بیت. برنامه هایی مثل 3dmax ورژن 64 بیت رو باید نصب کنم یا 32 بیت
نه یعنی سه هسته ایه ... یکیش کمه ! lolنقل قول:
راستی این که نوشته x2 یعنی cpu دو هسته ای است ؟
ببخشید 3 هسته ای رو شوخی فرمودید :31: !!
درود
من امروز لپ تاپ رو بردم پایتخت مشکل رم رو بهش گفتم. یکیشون گفت ویستا تا 3 گیگ رو نشن میده و اون اکس پی هستش که 4 گیگ نشون میده، در ضمن گرافیک هم یک گیگ از رو رم ور میداره! درست گفته؟ رم که مشکلی نداره؟
درود
یه سوال نرم افزاری دیگه هم داشتم. ویندوز ویستا یی که رو سیستم من نصب هستش سرویس پک نیست. می خواستم ببینم میشه از سایت مایکروسافت سرویس پک 1 رو دانلود و نصب کنم؟
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=b0c7136d-5ebb-413b-89c9-cb3d06d12674&DisplayLang=en
نه مشکلی نداره ... اما این حرفش چرته ... گرافیک چه با رم share کنه چه نکنه باید رم کلی رو نشون بدهنقل قول:
درود
من امروز لپ تاپ رو بردم پایتخت مشکل رم رو بهش گفتم. یکیشون گفت ویستا تا 3 گیگ رو نشن میده و اون اکس پی هستش که 4 گیگ نشون میده، در ضمن گرافیک هم یک گیگ از رو رم ور میداره! درست گفته؟ رم که مشکلی نداره؟
نقل قول:
رود
یه سوال نرم افزاری دیگه هم داشتم. ویندوز ویستا یی که رو سیستم من نصب هستش سرویس پک نیست. می خواستم ببینم میشه از سایت مایکروسافت سرویس پک 1 رو دانلود و نصب کنم؟
کد:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=b0c7136d-5ebb-413b-89c9-cb3d06d12674&DisplayLang=en
میتونی اتو اپدیت رو فعال کنی ... سریعتر و راحت تره
درود
من امروز سرویس پک مایکروسافت رو دانلود و نصب کردم. مشکل رمم هم حل شد. به نظرم چیز به درد بخوریه. اگر اینترنت پر سرعت دارین دانلود کنید ضرر نداره! اگر هم تا یه هفته دیگه صبر کنید می تونید با روشن کردن ویندوز آپدیت و دانلود 65 مگابایتی اون نصبش کنید.
یه سوال مسخره و آبدارچیانه هم داشتم! اگر lcd لک شه چجوری میشه تمیزش کرد؟! با دستمالش پاک نشد، میشه شیشه پاک کن زد؟!