دوستان سلام
تمامی فرودگاههای کشور وایرلس میدن
ادارات استاندارد هم همینطور
بیشتر دانشگاه ها هم همینطور
شرکت نفت هم که اینجا میده
Printable View
دوستان سلام
جدآ همه ی فرودگاهها دارن ؟؟؟ (سمنان که فرودگاه نداره)نقل قول:
دوستان سلام
ادارات استاندارد کدوم ادارات هستند :دی (بازم نداره)
دانشگاهش داره (اونم زغالی تازه دانشگاه بیرون شهره تقریبآ)
شرکت نفت هم که نداره !!!
شهر ما رو دارین خدایی
دوستان سلامنقل قول:
همه همه که نه ولی اون مرکز استانهای که دارن آره
والله خودم هم نمی دونم تا حالا نرفتم یه بنده خدایی توش کار میکرد گفت داره گوشیش 990 بود اونجا آپدیتش کرد
نمیشه حداقل هر استانی یکی داره دولتیه
همه شهرها که فرودگاهش نداره !! ولی من یک بار تو مشهد که بودم دیدم داره ولی Password میخواست !!!!!!!! رفتم پرسیدم گفت باید اکانت بخرید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان سلامنقل قول:
والله من رفتم فرودگاه شهر خودمون(بوشهر) وایرلس رو زدم فعال کردم بعد گشت چند تایی اومد یکیش قفل بود
بقیه یه صفحه اومد گفت این یوزر اینم پسورد شما بفرمایید استفاده کنید
چه خوب !!!
آخه اینجا ایرانه !! وگرنه توی کشور های آمریکایی و اروپایی که مطمئنم ولی کشور های همسایه رو نمیدونم !!
تو همه ی کافی شاپ ها ، ایستگاه های مترو ، شاپ سنتر ها ، ... وایرلس میذارن !
درستهنقل قول:
آخه اینجا ایرانه !! وگرنه توی کشور های آمریکایی و اروپایی که مطمئنم ولی کشور های همسایه رو نمیدونم !!
تو همه ی کافی شاپ ها ، ایستگاه های مترو ، شاپ سنتر ها ، ... وایرلس میذارن !
یکی از بچه های همینجا (داش سامان گل) که کویت هست (البته خیلی وقته نیست نمیدونم هنوز اونجاس یا ایرانه)
تعریف میکرد میگفت تو قهوه خونه های اینجا وایرلس هست همه هم لپتاپ میارن کار میکنن
یا یه دوست دیگه (بازم از بچه های همینجه) که فکر میکنم سوئد بود و پ1 گرفته بود (آقای پرشین بوی) کلی از وایرلس و لذت کارکردن باهاش با پ1 رو میگفت
ما دلمون آب میشد !!!!
بابا یکی توضیح بده این وای فای حتما باید وایرلس داشته باشی ؟ یا نه ؟ آخه من دیدم روی صفحه گوشی پسر عمم ( ان 95 ) یه علامت اومده ( اطراف بانک هم بودیم ) گفت این اینترنت . بعد وصل شدیم باهاش همین که از منطقش خارج شدیم روی صفحه نوشت دیسکانکت .
فرودگاه امام هم وایرلس داره؟