در مورد قسمت ماتریسها فقط ماتریسای مربع قبول میکنه کسی برنامه ای سراغ داره که همین اعمال رو رو همه ماتریسا انجام بده؟
Printable View
در مورد قسمت ماتریسها فقط ماتریسای مربع قبول میکنه کسی برنامه ای سراغ داره که همین اعمال رو رو همه ماتریسا انجام بده؟
نه مشکلی نداره..درست کار میکنه..شاید شما فعالش نکردید!نقل قول:
بخاطر اینکه دترمینان، ماتریس معکوس و ترنسپوز فقط برای ماتریسهای مربعی تعریف شده است. :10:نقل قول:
قسمت امارش فعال نیست (اکتیو)
دوستان گرامی میشه یه عکس از محیط برنامه بذارید ؟
من یه درس دارم به اسم سر شکنی توش ماتریس غیر مربع که هیچی رو خود ادمم این اعمالو انجام میدن کاری به غیر مربع و مربع بودن نداره حالا واقعا برنامه ای نیست یا من باید برم یه ماشین حساب 100 تومنی بخرمنقل قول:
بخاطر اینکه دترمینان، ماتریس معکوس و ترنسپوز فقط برای ماتریسهای مربعی تعریف شده است.
آخه ربطی به نوع ماشین حسابش نداره، شما الجبرا هم که بخری، برای محاسبۀ دترمینان ماتریس غیر مربعی ارور میده :20:..از ما گفتن بودنقل قول:
ماشین حساب 100 تومنی که هیچی..100میلیونی هم که بخری، ماتریس غیر مربعی، معکوس نداره! :46: (البته برای جمع و ضرب و ... ماتریس غیرمربعی هم باشه، مشکلی نداره.)
پس یه ترمه تو دانشگاه دارن به ما توهم درس میدن دیگه!
توی mobilemath یه قسمت برای برنامه نویسی هست شاید با اون قسمت بتونی کارت راه بندازی من این ترم محاسبات عددی دارم این قسمتش خیلی بدردم خورد مخصوصا سر امتحان
کاملا تایید میشه : ماتریس غیر مربعی، معکوس نداره!:5:نقل قول:
نقل قول:
:27:موافقم:27: