-
منم تشکر می کنم از همه.
از وقتی با پی سی ورلد آشنا شدم.، دیگه چت کردن و وبلاگ نویسی و .. رو بیخیال شدم. :40:
حالا هم تنها آرزوم اینه که این خونه امید هر روز پر بار تر و بهتر بشه. و اینکه یه تشکر ویژه از aqua که مطالب اضافه و زائد رو حذف می کنه. چون خیلی به سرعت و کیفیت جواب گرفتن کاربرا تو انجمن ها کمک میکنه.
-
سلام به همه ی دوستان عزیز
عیدتون مبارک
.
یه تشکر گرم از همه ی کاربران انجمن ها که دانسته هاشونو باهم به اشتراک میزارن
ممنون
-
منم از همه ی دوستانم تشکر می کنم همیشه گفتم، مدیون P30world هستم و همه جوره با همه اتفاقات خوب و بدش دوسش دارم..جشن نوروز رو هم تبریک می گم و براتون در طول سال جدید سرسبزی جاودان و بهره مندی از نعمت های الهی رو آرزومندم..ارادتمند شما L O V A B.
-
من هم از همه عزیزان و فعالان p30 world نهایت تشکر را دارم . چون به نظر من p30world یکی از بهترین سایت های فراسی زبانه و کاربران بسیار فعالی را دارد.
-
سلام...
منم همینجا از همه عزیزانی که در بهبود انجمن ما را یاری کردند تشکر می کنم و دعا می کنم همچنان یار و یاور انجمن باشند...
موفق باشيد♥♥♥
-
من هم خدمت دوستان سلام عرض میکنم
باید به مدیران P30world تبریک گفت که توانستند با سرمایه گذاری خود یکی از بزرگترین سایت های ایرانی و بزرگترین بانک اطلاعاتی فارسی را ایجاد کنند
من خودم حدود 2 ماهی هست فعالیت میکنم در بخش تخصصی خودم ...
البته یه گله هم دارم ... چون توی خیلی سایت های دیگه هستم و در بعضی مدیر و در بعضی مثل اینجا کاربر فعالم ، به نظرم سیستم یکم قدیمی و باید آپگرید بشه تا بتونید از امکانات مدهای جدید هم استفاده کنیم
با تشکر از همه دوستان
سال خوبی داشته باشید
یاعلی