نقل قول:
سلام
مشکل سرور مربوط میشه به ترافیک بالای سایت که گاهی وقت ها سرور کم میاره
من صبح متوجه شدم و قضیه کامل حل شد
در مورد مدیریت هم باید عرض کنم با توجه به اینه سایت در حال رشد هست نیاز به پیگیری های بیشتری داره که در حال انجام هست
اینکه یه سری یور جدید میان و بر خلاف قوانین عمل میکنن هم مربوط میشه به همون بخش از حرفام که سایت در حال رشد هست و روز به روز کاربران جدید بهش اضافه میشن که شاید قبلا در محیط هایی مثل فروم نبودن و باید کم کم یاد بگیرن
با خدا حافظی و گرفتن بهانه که مدیر نیماد نمیرسه و ... این مشکلات فکر نمیکنم حل بشه ( حداقل هیچ کجای دنیا به این روش مشکلی حل نشده !)
سینای عزیز بالاخره اومدی .
نقل قول:
من صبح متوجه شدم و قضیه کامل حل شد
از این بابت ممنون . حدس میزدم مال این باشه .
ماشالاه اینجا انقدر شلوغ هست ..... :دی
نقل قول:
در مورد مدیریت هم باید عرض کنم با توجه به اینه سایت در حال رشد هست نیاز به پیگیری های بیشتری داره که در حال انجام هست
ببخشید میشه بگید کی نتیجشو میگید ؟
چون اینطوری پیش بره قسمت بازی حذف میشه !
نقل قول:
اینکه یه سری یور جدید میان و بر خلاف قوانین عمل میکنن هم مربوط میشه به همون بخش از حرفام که سایت در حال رشد هست و روز به روز کاربران جدید بهش اضافه میشن که شاید قبلا در محیط هایی مثل فروم نبودن و باید کم کم یاد بگیرن
خوب دوست من به نظر شما نباید از طرف مدیران راهنمایی بشن ؟
چون مثلا اگه من کاربر فعال بهشون تذکر دوستانه ای هم بدم بهشون بر میخوره .
و این 2 حالت داره :
1. یا دیگه به اینجا نمیان
2. یا با حرف های بد و بیراه جواب آدم رو میدن !
پس خواهشا در این زمینه یکمی زود عمل کنید .
نقل قول:
با خدا حافظی و گرفتن بهانه که مدیر نیماد نمیرسه و ... این مشکلات فکر نمیکنم حل بشه ( حداقل هیچ کجای دنیا به این روش مشکلی حل نشده !)
نه عزیز ! منظور من از این خداحافظی این بود که تا وقتی انجمن بازی جمع و جور نشه من پست ندم بهتره .
چون همش میشه اسپم . منم اصلا دوست ندارم پست اسپم بدم .
حالا من یه مدت میام ولی هیچ پستی نمیدم . نه تشکر ، نه درخواست و درکل هیچی .
حالا ممکنه واسه شما فرقی نداشته باشه ولی واسه خودم خیلی فرق داره .
امیدوارم به نظر شماها مغرور به نظر نیام .
پس منتظر میمونیم ...