اوه اوه بابا بيخيال. از این حرفات مشخصه که اومدی اینجا فقط ایکس باکس رو خراب کنی . فن بوی پلی 3 هستی؟
ایکس باکس با این چيزا خراب نميشه. هم همون هيلو و ..... هزار بازی ديگش شاهکاره.
Printable View
اوه اوه بابا بيخيال. از این حرفات مشخصه که اومدی اینجا فقط ایکس باکس رو خراب کنی . فن بوی پلی 3 هستی؟
ایکس باکس با این چيزا خراب نميشه. هم همون هيلو و ..... هزار بازی ديگش شاهکاره.
یدونه گران توریسمو5 پلی فنی سونی می ارزه به کل بازی های ایکس باکس:31:نقل قول:
ولی جدا من پی اس 3 ندارم(یا حداقل تا به قیمت عاقلانه برسه نمی خرمش) ولی بدجوری از ماکروسافت متنفرم...شرکت انحصار طلبی که چش نداره ببینه بقیه پیشرفت می کنن...:41::13:
دوست عزیز حرف های من رو بد برداشت نکنید به هیچ وجه قصد جسارت به طرفداران ایکس باکس رو ندارم(مخلص همه بر و بچ ایکس باکسیم)
موفق باشید:11:
نقل قول:
داداش اگه اينجوريه پس چرا سوني رو PS3 درايو BLU RAY گذاشته؟؟؟
البته تا اين چند وقت پيش خود ماكروسافت ميخواست كاري بكنه كه بشه از روي HD DVD بشه بازي رو اجراكرد..(به دليل بالا بودن گرافيك بازي هاي اينده وحجم انها)
با این دوستمون موافقم... گرچه خودم به شخصه طرفدار پرو پا قرص پلی استیشن هستم اما باز هم با این حال هیچ تعصب خاصی نسبت به هیچ کنسولی ندارم..نقل قول:
من موندم اين حرفها چيه كه شما ميزنيد؟
100 سال بازيهاي X360 روي بلوري نميان! مگه وقتي $M از HD-DVD حمايت ميكرد بازيها روي HD-DVD ميومد؟ نه...روي DVD9 ميومدن...
حالا اگرم قرار باشه X360 براش BR Drive بياد مثل HD-DVD Drive فقط براي ديدن فيلم خواهد بود... (گرچه هنوز $M اينو هم تآييد نكرده...حالا بعضي از دوستان بحث بلوري دولايه رو كشيدن وسط!)
استاد اصلآ از HD-DVD به منظور استفاده در جهت بازيهاي X360 و حتي ديگر كنسولها هيچ گاه استفاده نشده... شكست HD-DVD ربطي به بازيهاي X360 نداره. به اين ربط داره كه WB اعلام كرد تنها به حمايت از فرمت BD خواهد پرداخت و در نتيجه HD-DVD در زمينه ارائه فيلم با كمبود شديد حمايت كننده مواجه شد و عملآ مرد! پارامونت و يونيورسال هم نميتونستن به تنهايي اين كمبود را جبران كنن و حتي اين 2 شركت بزرگ هم كم كم رو به BD دارن ميارن.
خودم تا حالا پلی 1 و 2 رو تجربه کردم و می خواستم 3 رو بگیرم که متاسفانه قیمت بازی هاش گرونه. این نقص به شمار نمیاد بلکه همونطور که قبلا هم گفتم این نقص کشور ماست. حقوقی که یه شخص تو یه کشور خارجی دریافت می کنه با حقوق کشور ما کاملا متفاوته و قیمتی که برای هر بازی پلی 3 گذاشته شده به پول اونا قیمت اون چنانی نیست. حالا گذشته از این مباحث من می خوام 360 بخرم:
1. چون تا حالا بازی های ایکس باکس رو تجربه نکردم.. مثلا همین گرافیک بازی dead or alive منو ارضاء می کنه چه برسه به 360.
2. قیمتش متعادله.
3. اگه صحبت صبر کردن باشه خب یهو دیدی پلی 5 هم اومد.
حالا در مورد اون چیزی که دوستمون گفتن.
تا اونجایی که من خوندم ماکروسافت گفته بود این به اون معنا نیست که ما از فرمت hd-dvd دست بکشیم.
مایکروسافت می خواد یه فرمت دیگه رو به 360 اضافه کنه که ممکنه به صورت add-on باشه. مثلا یه درایو بلو ری بهش متصل شه که گفته میشه قیمت بالایی داشته باشه و نمی صرفه.
بلو ری بیشتر برای دیدن فیلم با کیفیت بالا به کار میره. اگه قرار باشه بلو ری برای پشتیبانی بازی به کار برده بشه مایکروسافت باید کل سیستمش رو با بلو ری سازگار کنه که در نتیجه این منجر میشه به تولید کنسولی جدید.
حالا گیریم تمام این چیزایی رو که شما گفتین درست باشه.. بابا کلی بازی خوب واسه 360 ساختن دیگه چی می خواین ؟ تازه من با کلی سرچی که زدم بیشتر به شایعه اشاره شده بود تا حقیقت.
چرا این تاپیک شده 3 صفحه؟ پس بقیش کو؟
داداکس شما درست نمیخونی اینجوری مینویسی که من خندم میگیره دیگه.xbox این ریسک رو نکرد که تو رقابت شرکت کنه هیچ فکر کردی اگه بر عکسش اتفاق میافتاد ps3 که چه عرض کنم سونی کارش تمام بود ولی الان برا ایکس باکس اب هم از اب تکان نخورده چون اصلا بازیهاش رو hd نبود که بخواد ضرر کنه.ضمنا این شنیدههای قشنگت هم منو کشته:31:همین بلو ری گزاشته که شما این توانایی بهت دست داده که بازیهای ارزون و شاهکار بگیری دیگهنقل قول:
نقل قول:
مگه بقيه داشته!!!؟؟؟؟:18::18:
به نظر من ساخت بازی مربوط به شرکت سازنده میشه که چطوری بلد باشه بازی بسازه بازی mass effect رو نگاه کنید با اون گرافیک و اون همه دیالوگ 6.5 گیگ جا میگیره پس اگه بازی سازها بلد باشن چیکار کنن حتی نیازی به بلو ری هم نیست
نقل قول:
بله حرف شما درسته.....
من ميخام يه xbox360 بخرم كه داغ نكنه كدوم مدلش بهتره؟؟؟
این مشکل گرمایی در کنسولها از سال 2007 به بعد حل شده . الان دیگه خیلی کم اتفاق می افته که کنسول چراغ بده . در هر حال من elite و یا halo edition رو پیشنهاد میکنم .نقل قول: