نقل قول:
دوست خوب من کارم مدت زیادی همین داستان بوده
فقط با یک سوال جواب شما دوست عزیز رو میدم
اگه شما عکسی از کوچکترین چیپست یا حتی IC دید که روش نوشته بود Dell به من دادید حرفتون رو قبول میکنم
دل مونتاژ کننده تکنولوژی هستش ولی سونی سازنده تکنولوژی هستش
قیمت پایین نوت بوک های dell به خاطر کانکتور های ضعیفشون هستش
به خاطر ال سی دی که نور یک نواخت پخش نمیکنه و از نوع TB هستش
به خاطر سینکها ضعیف CPU که دارن و بعضآ هم فن ندان
شما یک نوت بوک سونی رو باز کند شاید 100 تا چیپست با نام سونی توش ببیند سونی خودش مادربرودش رو طراحی میکنه ولی Dell مادر بورد رو از یک جا میگیره
ال سی دی رو ازیک جای دیگه
و... حساب کنید حالا اینها رو با هم Match میکنه
توی این زمان با این بازار رقابتی که قیمت حرف اول رو میزنه و تمامی کارخانه های امریکای و آلمانی به چین میرند تا قیمت تولید محصولشون اط طریق کارگر ارزون و .. بیاد پایین هیچ گرونی و ارزونی بی دلیل نیست....
البته در مورد قطعات خوب نمیدونم چند درصد لپ تاپهای سونی و یا دل رو خودشون میزنن ولی طبیعتا تو ساخت وسیله ای مثه لپ تاپ فقط یه شرکت سهیم نیست و همین سونی یا دل خیلی از قطعاتشون رو از شرکتایی مثه اینتل و ای ام دی و یا سازنده های کارت گرافیکی مثه ان ویدیا و یا ای تی آی و رم رو از شرکتایی مثه کینگستون و هارد و ... رو از شرکتایه دیگه میگیرن ! البته در مورد این حرفتون که سونی تو ساخت قطعات خودش بیشتر عمل میکنه قبول دارم به هر حال شرکت سونی خیلی کارش وسیعتر از شرکت دل هست و فعالیتهای خیلی زیادی داره و اونقدر برند زیر مجموعش داره که شاید هیچ شرکتی تو این زمینه بهش نرسه ... ولی دست کم از لحاظ تئوریک و مقایسه ی قطعه به قطعه من یه مدت تو این کار بودم خیلیم مقایسه کردم که معمولا تو امکانات برابر ( پردازنده و رم و کارت گرافیک و هارد و ... ) قیمت لپ تاپهای دل کمتر بوده ... حتی از یه تعمیر کارم پرسیدم کیفیت کار دل رو تایید میکرد ( البته قطعا سونی هم دست کمی نداره )