سلام دوستان
من چند سوال دارم
اول اینکه این بازی از 9 نژاد تمام می شه دیگه اره؟
بعد کدوم نژاد راه اصلی است (به غیر از سیستر)
و ایا اگر 9 نژاد رو تمام کنیم چیزی می شه؟:46::10:
خیلی خیلی ممننون می شم پاسخ سولات من رو بدید
خدا حافظ
Printable View
سلام دوستان
من چند سوال دارم
اول اینکه این بازی از 9 نژاد تمام می شه دیگه اره؟
بعد کدوم نژاد راه اصلی است (به غیر از سیستر)
و ایا اگر 9 نژاد رو تمام کنیم چیزی می شه؟:46::10:
خیلی خیلی ممننون می شم پاسخ سولات من رو بدید
خدا حافظ
- بله. این بازی فقط شامل 9 نژاد میشه.نقل قول:
- تو این بازی گفتن اینکه کدوم نژاد اصلی و کدوم غیر اصلیه اصلا مفهومی نداره و نمیشه گفت که کدوم خوب مطلق هست و کدوم بد مطلق.
... همه گروه ها تو یه سطح هستند. هر گروه از دید خودش یک هدف مشخص دنبال میکنه و بقیه گروه ها رو بد میدونه.
- فقط همینو میشه گفت که پایان داستان هر گروه با گروه های دیگه فرق داره و یک پایان خوب تو بازی وجود نداره.
سلام دوست مننقل قول:
ببخشید یه سوال دیگه
اگر با تمام گروه ها بازی رو تمام کردیم ایا اتفاق خواسی می افتد
باید یه سوال دیگه ایا خودتون این بازی رو کردید و تمام کردید چون چند سوال دیگه هم دارم
بعد قویترین قوم چه قومی هست ؟:31:
من فکر کنم همون قوم اول که از اول هم همون بود (همون قرمز ها)
قویترین باشند؟:13::46:
- اگه منظورتون اینه که با همه نژادها بازی رو تموم کنیم قسمت خاصی باز بشه, ... خیر.نقل قول:
...چنین اتفاقی نمیتونه بیفته همون طور که تو Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade وقتی با همه نژادها بازی رو تموم کردم اتفاقی نیفتاد.
- با همه نژادها بازی رو تموم نکردم بلکه فقط با Imperial Guard و Necrons تموم کردم.
- در قسمت نظر سنجی عنوان کردم. به نظر من Imperial Guard و Necrons - نظر شما هم که Space Marines هست.
سلام دوست مننقل قول:
یه چندتا گروه هستن که خیلی شعیف هستن در قسمت پیاده نظم مثل گروه 101 (همون که ارتشی هست انسان فکر کنم) و همین گروه دارک که جدید است اینم ضعیف است . سیتر بدک نیست . اون که شاخ دارن هم قوی هستن پیاد نظام
این گروه های که گفتید میرم یه چه کنم ببینم چه جوری هستن:31:
-------------
یه سوال ایا دمو های بازی فرق می کنه به گروه ها دیگه ؟وقتی بازی می کنم:10::46:
آخرین پست این تاپیک مربوط به 98 روز قبل است و جزو تاپیک های قدیمی انجمن محسوب میشود!
یکی بیاد!×! من 2 روزه دارم میرم
کسی نبود؟