نقل قول:
داداش زدی دستشو شکوندی و کلیش از کار افتاد؟ این باز از اون حرفا بوداااا...؟
پس واست متاسفم چون باید پول 5 تا این گوشیو خرج کنی تا خرج دیش کنی.خدا خدا کن شکایت نکنه و گرنه....:31:
نقل قول:
داداش زدی دستشو شکوندی و کلیش از کار افتاد؟ این باز از اون حرفا بوداااا...؟
پس واست متاسفم چون باید پول 5 تا این گوشیو خرج کنی تا خرج دیش کنی.خدا خدا کن شکایت نکنه و گرنه....:31:
احتمالا کلیه اجزای دستش از کار افتاد:31:نقل قول:
دزد دیدین فقط پاشو بزنین که شر نشه.شکست هم فدای سرتون بگین داشت فرار میکرد پاش پیچ خورد سرو ته شد:31:
گوشی آیفون من را امشب دزدیدن باید چه کار کنم ؟
تورو خدا کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برو کلانتری شماره سریالشو بده
آیفون از نظر امنیتی خیلی بالاست اگز اوراق نشده باشه پیدا میشه
خیلی بحث ها شده در رابطه با این که گوشی گم شده باشه یا دزدیده باشن .کلانتری نامه میده به مخابرات که ردیابی کنه.اما نمیخوام نا امیدت کنم خیلی کم گوشی ها پیدا میشه.
موفق باشید.
سلام
منم یک گوشی گم کردم ولی مشکل اینجاست که هر موقع بهش زنگ می زنم خاموشه
یعنی یا کسی پیداشت نکرده خاموشه یا طرف که گوشی پیدا کرده سیم کارت رو انداخته سطل آشقال و گوشی رو با سیم کارت خودش گذاشته جیبش
حالا راه حلی هست ؟؟؟؟
کلانتری میگه اگه با سیم کارت زنگ بزنن ما می تونیم پیدا کنیم...اینکه بدرد نمی خوره !!!!!!!!
شارژر، هندزفری، جعبه و كارت ضمانتگوشی جدیدم را مقابلم گذاشته ام و با افسوس به آنها نگاه میكنم. هنوز صدای زنگ گوشیام در گوشم است.
چند روز است گوشی زیبایم را ربودهاند. تمام اقدامات لازم را نیز انجام داده ام؛ اما هنوز جای گوشی جدیدم خالی است.
اگر کار تو کشور بود.یک عده انسان سست اراده نمیرفتن پی دزدی و خفت گیری.
اگر مسعولین کلانتری و دولتی پیگیری میکردند ، همانند اوایل ریاست محمود احمدی نژاد ، الان به این وضع دچار نبودیم.
اگر هر جوان یک شغل داشت ، اگر هزینه ها و فشار اجتماعی انقدر زیاد نبود ، مجبور نبودند قهوه خانه ها را جمع کنند ، تفکیک جنسیتی قرار دهند و جوانان مردم را مورد ضرب و شتم قرار دهند .
به کجا پناه ببریم ؟ یه که اعتماد کنیم ؟
فقط میتوانیم یگوییم : آقا.. ظهور کن
باسلام نه اقای گل محمدی من موافق نیستم اگر ÷یگیر شوید نتیجه میگیرید علت به نتیجه نرسیدن عدم ÷یگیری است
خودتونو خسته نکنید امکانات ایران مثل فیلم های آمریکایی نیست این ا...مقا هیچ ...وهی نمیخورن من از k750 تا galaxy s plus گم کردم آخریشم چندروز پیش دزدین تاحالا یه پیچشم پیدا نشده :41: تصمیم گرفتم منم برم دزد بشم 10 تا که دزدیدم تازه با این دولت پاک و پوچ میشم به شما هم پیشنهاد میکنم همین کارو کنین فقط از مفتخرها(آ.ون. ها) بدزدین
به احتمال 99% دزده فهمیده که ردیابی شده برای همین این کار رو کرد..
اگه رد یابی نمیشد بازم به شما پس میداد؟
من از شما خواهش میکنم که شکایتتون رو پیگیری کنید.. تا طرف هم خودش دیگه دزدی نکنه و هم اداستانش به گوش دزد های دیگه که توی اطرافیانش حتما پیدا میشه برسه..
اگه شکایت نکنید. دیگه ترسشون برای دزدی کردن کمتر میشه.. میگن فوقش که ردیابی شدیم ووگوشی رو به طرف پس میدیم..
تا اون موقع هم آتیش یارو سرد شده.. و بیخیال شکایت میشه..