مرسی جالب بود:20:..اون دوستی که گفت شیفت گوشی محسوب نمیشه فکر کنم به جواب رسیدن...نقل قول:
زینا جوونی های منه!منم اون اولها 4 صفحه تایپ میکردم و ...نقل قول:
اما بچه های کار درستیه
سامان این سیبیل چطوره؟:31:
Printable View
مرسی جالب بود:20:..اون دوستی که گفت شیفت گوشی محسوب نمیشه فکر کنم به جواب رسیدن...نقل قول:
زینا جوونی های منه!منم اون اولها 4 صفحه تایپ میکردم و ...نقل قول:
اما بچه های کار درستیه
سامان این سیبیل چطوره؟:31:
دوستان سلام
من هم با کسی که گفته اینا گوشی نیستن موافقم
به اینا میگن umpc
یعنی مینی لپ تاپ خودمون
در جواب ژینا جان باید بگم پس لپ تاپ هایی هم که سیم میخورن باید بهش بگیم گوشی نه رایانه
میشه با هندزفری بلوتوث یا خود بلوتوث با اینا کار کرد
دست گرفتنش برا اونایی که به کلاس اهمیت میدن هم خوبه چون کلاس بالایی داره
اگه کسی هم بخواد امکانات خوبی داشته باشه هم حوصلش از بزرگی لپ تتاپ سر اومده اینا خوبن
بازم میگم اینا پاکت نیستن
آخرشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط یه کم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترسناک شدی.
ولی ابهتت و عشق است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هر دفعه پستات و میخونم تا به عکست نگاه نکنم نمیرم سراغ پست بعدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب حالا شمسی خانم خوبه؟نقل قول:
پسرشون عروسی کرد؟
شنیدم می خواد طلاق بگیره؟!!!!!!
بابا مگه اینجا چت رومه؟
من با 5 دانشمند دیگه داریم تحقیق می کنیم که سیبیل چه ربطی به گوشی موبایل داره؟!!!!!!
من cod 2 رو 4بار تا آخرش رفتم با لول های مختلف.نقل قول:
call of duty رو نگو که فاوریت بازی هام همینه. خیلی ها تعجب میکنند وقتی بازی میکنم. یادم میاد 2 رو کمتر از
دو تا هم بهم بخوره چیزی نیست در میرم. اما مزه جنگ واقعی رو نمیده همون هارد خوراکه.
دوستام قارچ خور رو هم بلد نیستن برن چه برسه به این. 20 دفعه با حالت Hard بازی کردم. هیچی این حالت نمیشه به آدم ترس رو میاره. اما نورمالش رو آدم میگه حالا یکی
cod4 رو به خاطر نداشتن pc قوی فقط یک بار اونم با کامپیوتر دوستم رفتم. دعا کنید برام که یه چیز بدرد بخوری بگیرم اینقد تو کف نمونم.
ژینا جون شما هنوز بهش میگی قرچ خور. اسم داره بابا. ماریو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوای برات کیبورد فارسی پست کنم؟!نقل قول:
من کیبورد انگلیسی دارم اما از بس تایپ کردم همه حروفهای فارسی رو حفظم. یک مدتی هم تایپ فارسی میکردم
واسه همین دستم تند شده.
-----------
meha جان سخت نگیر زیاد میگذره. دنیا 2 روزه!
نقل قول:
باشه خب.حالا چرا میزنی.این همه صبح تا شب تو این تاپیک ها اسپم میدن.زورت به ما رسیده؟:46:
اشکال نداره.اگه اینجوری احساس ... بازم گیر بده.:11:
[quote=mostafa_khan001;2121026]مرسی جالب بود:20:..اون دوستی که گفت شیفت گوشی محسوب نمیشه فکر کنم به جواب رسیدن...
اولا" که من کی گفتم Shift پاکت پی سیه؟ من عرض کردم : UMPC یا به عبارت دیگه: Mobile computer
که با پاکت پی سی تفاوت داره. اینجا رو ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ثانیا" باز هم می گم این دستگاه یک گوشی موبایل نیست. یک کامپیوتره که در ضمن یکی از کارایی هاش موبایل بودنشه. پس در درجه اول کامپیوتره و در ضمن موبایل هم هست.
اصلا" یکی از دلایل بالا بودن قیمتش ( حدود 1600000 تومن) همینه!
بعدش هم من که نگفتم کار کردن باهاش به عنوان گوشی راحته؟! خب معلومه که کسی که N95 رو با این دستگاه مقایسه می کنه ازش انتظار داره راحت تو جیب جا بشه و هر موقع سوژه جالب ببینه فورا" ازش با دوربین فیلمبرداری کنه و بلوتوث و ....!
UMPC ها اصولا" برای بیزینس من ها و کسانی که کامپبوتر براشون از نون شب هم واجب تره و 24 ساعته آنلاین هستند طراحی شدن. اونوقت ما توی کشوری مثل ایران نشستیم و می گیم : N95 از ُShift بهتره!!:27:
1.2" مگا" هرتز نه عزیز دلم "گیگا" هرتز!نقل قول:
بعدش هم فرمایش شما درسته اما من هم پر بیراه نگفتم چون این آمار رو اولین بار از کاتاکوگ شرکت "یاس جهان" که نماینده انحصاری HTC توی ایرانه دیدم . به هر حال در صورت مساله تفاوت چندانی پیش نمیاد.
Shift با همین پردازنده 800 مگاهرتزی هم که شما می فرمایید حتی از iphone هم( "البته فقط از لحاظ پردازنده مقایسه می کنم") بسیار قوی تره!
و در آخر : " Shift یک UMPC هستش نه PPC " اون هم از نوع کیلوییش!
نقل قول:
ممنون از اطلاعات مفیدتون:11:
مخلصیم قربان:46:نقل قول: