واقعا قشنگه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به نظر من اگه سیمبینش میکرد دیگه عالی عالی بود
خاب سیمبین میذاشت که میشد دبلیو 960
باید یه کاری کنه که دبلیو 960 اش هم فروش بره یا نه ؟؟؟
ميبينم كه سوني طبق سنت خودش بازم تركوند .. سري گوشيهاي جديد يه طرف اينم يه طرف حالا هي بروبچ اونطرفي بيان شاخ بشن... بروبچ تحويل بگيرن سيل ويرانگر سوني
ميبينم كه سوني طبق سنت خودش بازم تركوند .. سري گوشيهاي جديد يه طرف اينم يه طرف حالا هي بروبچ اونطرفي بيان شاخ بشن... بروبچ تحويل بگيرن سيل ويرانگر سوني :21: :21: :27:
wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
واقعاً ديوانه كنندس .. گوشي تاشو با اين مشخصات
باباااااااااااااااااااااا ااااااا ایول ,,, حالا کی جرات داره بیاد بگه این عکس ها با فتوشاپ کار شده:27:...
ما که در کف ماندیم:10:
مرسی سونی...
آهای نوکیا : انننننننن....انننننننن ..(نام آوای زبان درازی)
راستی این دکمه های روش چجوریه؟
والا..........................! به نظرم طراحی زیبایی داره!! راستی لینک زیر رو حتما ببینید.
کد:http://youtube.com/watch?v=sXQWpUocuFo
نقل قول:
:18: انقده قشنگه که اگه تو بارسلون معرفی نشده بود و فقط عکسش پخش شده بود همه میگفتن فیکه:27:
خودم که میخوام X1 بگیرم ولی حتما این و واسه خانومم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگیرم که هم x1 رو داشته باشم هم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه انقده قشنگه آدم نمیتونه ازش دل بکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلاستر هم که گذاشتتش تو امضاش.دیگه بدتر.هی چشم بهش میفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من که از 8800 هم خیلی قشنگ ترههه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]