نقل قول:
ببینید از الان نظراتش در حا یه مدیره چه برسه به اینکه مدیر بشه !:31:
Printable View
نقل قول:
ببینید از الان نظراتش در حا یه مدیره چه برسه به اینکه مدیر بشه !:31:
باور کن نیستم:19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من وقتی از یه گوشی خوشم میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه نگاه هم به شرکتش نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .فزقی نمی کنه نوکیا باشه یا سونی یا سامسونگ یا ...(فقط چینی نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
آخرین گوشی هم که چشم رو گرفت W960 بود.نه به خاطر اینکه سونیه.فقط چون همون چیزیه که من میخوام.(فقط کاش یه GPS داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )حالا خودت رو نکشی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .خونت بیفته گردن ما:دی
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یییینقل قول:
نقل قول:
من نمیتونم از این شکلک ها استفاده نکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سعید جون:دیییی.حالا مگه حجمش چقدره؟بهونه نیار دیگه
آره والا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پروژه بزرگی هستش اینهو همین اتوبان تهران شمال خودمونه که قرار بود ساله 80 تموم بشه ولی هنوز 20 سال دیگه کار داره.نقل قول:
از نظر امکانات که عالیه ولی با توجه به این مقدار پیکسل و .... نباید انتظار یک گوشی خوشدست رو داشت و احتمالا چیزی شبیه Htc shift باشه البته احتمالا...
سایت معتبری دربارش حرفی زده؟
ممد خان این خبر تو صفحه اول سایت معتبر موبایل ریویو اومدهنقل قول:
چند نکته
من که گمون نمیکنم اریکسون دیگه موجودیت مستقل داشته باشه چه رسد به اینکه گوشی بزنه اونم در این حد:19:
دوما اگه خبر رو خونده باشید نوشته پلتفرم u500 یعنی که یه نسلی از گوشیا رو با این سیستم میده بیرون(یه چیزی تو این مایه ها:20:) نه اینکه یه گوشی بنام u500 وجود داشته باشه.
سوما چون این پلتفرم مال اریکسون می باشد پس گوشیایی که ازین پلتفرم استفاده میکنن سونی اریکسون هستند
شک نکنید:27:
راستی این پلتفرم یعنی چی؟!:31:
هنوز یه تعریف جامع ازش نیافتم.:41:
یعنی تولید میشه؟:18:نقل قول:
يعني بشنو اما باور نكن.:27:نقل قول:
بهتره منتظر بمنونيم
دوست عزيز بايت تاپيك مفيدت تشكر
موفق باشي