منظورم نسبت به قبلیش بود.ولی در کل قیافش .... هست
Printable View
منظورم نسبت به قبلیش بود.ولی در کل قیافش .... هست
ببینم دوستان n82 هنگ میکنه؟
(n81 چطور؟)
نه بابا هنگ چیه ...........
اینقدر این کنفرانس بارسلون حواسمونو پرت کرده که...
راستی کسی ان82 مشکی ندیده تو ایران ؟>؟؟؟؟
نه هنوز نیموده یعنی زوده تا بیادنقل قول:
برعکس قاب قبلیش این قاب مشکی رنگ خیلی شیکه !
آقا این چرا با نقره ایش انقدر اختلاف داره ؟
من بدبختو بگو تا حالا صبر کردم که مشکیش بیاد.
حالا چکار کنم من ؟
اگه یک فکری به حال باتریش میکردن خیلی بهتر بود. گوشی که امکانات داشته باشه اما زود باطری خالی کنه به
چه دردی میخوره.
من خودم دوستم دارم گوشیم امکاناتش کمتر باشه اما وقتی یه جایی گیر کردم گوشی به دادم برسه و دنبال پریز
برق نگردم. آدم میره مسافرت و یا میری گردش بیرون شهر اونجا هم پشت سر هم گوشی بازیه و موزیک گوش دادن
و عکس گرفتن و فیلم برداری با گوشی.
چه فایدا های داره وقتی در یک گردش 6 ساعته 2 ساعته باتریش خالی بشه و ازش نشه استفاده کرد. من در این
موارد کا750 رو به ان 82 ترجیح میدم.
باتری ان82 اصلا ضعیف نیست
و یکی از نکات قوت این گوشی هستش
اگه از کا 750 بهتر نباشه مطمئن باشین ضعیف تر نیست
نقل قول:
کی میگه باتریش ضعیف نیست؟ منبع رسمی دارید که بگه ان82 باتری قوی داره و تاک تایمش زیاده؟
ببین حرف تو دهن من نزارید. من نگفتم که ان82 گوشی خوبی نیست. لطفا نوشته های منو دقیق تر بخونید تا سو
تفاهم پیش نیاد. ان82 امکانات خوبی داره اما دلیل نمیشه هر گوشی که امکانات خوبی داشته باشه گوشی خوبی
باشه.
شما فکر کن یک ماشین آخرین مدل زیر پاته اما بنزینش 2 ساعته تموم میشه. با این ماشین آخرین مدل شما فقط
میتونی در محدوده شهر این طرف و اون طرف بری و برای مسافرتهای طولانی تر از 2 ساعت باید از یک ماشین
کم مصرف تر استفاده کنی و یا اینکه صندوق عقب ماشین رو به جای وسائل های مسافرتی پر از بنزین کنی.
ان 82 هم دقیقا همینطوره . امکانات خوبی داره و کم نمیاره اما وقتی نشه از این امکانات استفاده کرد به چه درد
میخوره. طبق منبع رسمی gsmarena.com و منابع دیگه گوشی ان 82 محصول آخرین ماه سال 2007 هست اما
فقط 4 ساعت و 20 دقیقه تاک تایم داره اونم فقط برای خطوط GSM . اگر کسی از خطوط 3G برای مکالمه استفاده
کنه 2 ساعت هم نمیتونه دوم بیاره.
تازه فقط مکالمه نیست که مهمه... فیلم برداری کردن خودش کلی باتری میخواد. فلش زدن و حتی خود عکس
گرفتن هم باتری میخواد. این گوشی به هر حال به درد افرادی مثل من نمیخوره چون کا750 که در سال 2005 یعنی
دقیقا 3 سال پیش ساخته شده 9 ساعت تاک تایم داره در حالی که ان82 یکی از جدید ترین گوشی های نوکیا
است.
اینو دیگه همه میدونن که نوکیا تو باتری کم میاره.فکر نکنم به حرف منو شما چیزی فرق بکنه و باتری نوکیا قویتر و
یا ضعیف تر بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینها فقط نمونه بودند چون مطمئنم خود شما و همه کسانی که تا حدی منابع رو در دست دارند میدونند که وقتی
در جایی تاک تایم میزنه یعنی چی؟ ...
من خودم کا750 ندارم و هیچ وقتم نداشتم. منظور من از بین این مقایسه بین کا750 و ان82 این بود که اگر قرار
باشه از یک گوشی استفاده کنم که امکاناتش بدردم بخوره و بتونم از امکاناتی که داره استفاده مفید بکنم اونوقت
کا750 رو انتخاب میکنم. چون میتونم ساعت ها موزیک گوش بدم... ساعت ها صحبت کنم و ده ها عکس باهاش
بگیرم و یا در مسافرتهای طولانی که هستم باهاش بازی کنم بدون اینکه ترس اینو داشته باشم که باتریش
تموم میشه و ممکنه تماس هامو از دست بدم.
اما اگر ان82 داشته باشم باید باهاش کمتر موزیک گوش بدم ... کمتر باهاش بازی کنم و کمتر کارهایی رو که با
کا750 میکردم رو انجام بدم تا مبادا شارژش به ته دیگ گیر بکنه و تماس هامو از دست بدم. شما تا موقعیت
ویژه ای قرار نگیرید نمیتونید بفهمید که شارژ یک گوشی چقدر میتونه مفید باشه. حتی داشتن تنها 1 درصد از
شارژ باتری گاهی وقتها میتونه جون انسان رو نجات بده. :20:
گوشی خاموش چی کار میخواد بکنه؟ بزارم تو ویترین نگاش کنم. گوشی برای اینه که باهاش راحت باشی و راحت
باهاش کار کنی نه اینکه بخری و فقط بزاری تو جیبت و به قیمتی بودن گوشیت پز بدی.
پس لطفا در اینکه ان82 بهتر از کا750 امکانات داره بحث نکنید سعی نکنید به من و امثال دیگه بفهمونید که ان82
امکاناتش خوبه چون هم من و هم همه کسانی که تا حدی این گوشی رو بشناسند میدونند ان82 چیه و چه
امکاناتی داره. بله خوبه و به قول خودمونی دمش گرم اما... :41:
با تشکر :11: