به نظر من بهترین دیکشنری ، دیکشنری نارسیس هست
واقعا خوبه
ولی تو ویستا نصب نمیشه
بدیش همینه
Printable View
به نظر من بهترین دیکشنری ، دیکشنری نارسیس هست
واقعا خوبه
ولی تو ویستا نصب نمیشه
بدیش همینه
فقط نارسیس اما شتاب لش هم خوبه
من مطمئنم بهترین دیکشنری بابیلون هست نارسیس با ویستا جور در نمیاد اما بابیلون مشکلی نداره . البته پچ و کرک بابیلون همین جا هستش. اگر خواستی بی خود نخر .
به نظر من بهترين ديكشنري كه كمك ميكنه اينه Z-Dictionary 1.2 كه خيلي كار باهاش آسونه
جزعیات نرم افزار
فرهنگ لغت انگليسى ZDic ويرايش 1.2 سال 1383
شامل 118,168 مورد انگليسى به فارسى و 28,426 مورد انگليسى به انگليسى و 44,786 مورد فارسى به انگليسى که در مجموع *( 191,380 )* مورد معنى مى باشد.
اين برنامه با ذکر صلوات رايگان است.
*( الهُمَ صَلي عَلي مُحَمّد وَ آل مُحَمّد )*
راهنماى استفاده: عبارت مورد نظر انگليسى يا فارسى را در حافظه کپى کنيد ( Ctrl+C ) ترجمه آن نشان داده مى شود. براى شنيدن تلفظ عبارت بر روى دگمه بلندگو بزنيد، براى ديدن عبارت بعدى يا قبلى در فرهنگ از دکمه /\ و \/ استفاده کنيد.
برنامه نويس: محمد امين زاهدى
آدرس الکترونيکى:: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس وب سايت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیاری بر این عقیده اند که دیکشنری معروف بابیلون از اطلاعات سیستم جاسوسی میکند . اسرائیلی بودن شرکت سازنده این نرم افزار این شک را بیشتر میکند . هم چنین این نرم افزار بدلیل از کار افتادن گاه به گاه کرک هایش مشکلاتی را برای کاربران ایجاد میکند . گلدن دیکشنری (GoldenDict)یک فرهنگ لغت متن باز است . در عین حال تمام افزونه های نرم افزار بابیلون روی آن کار میکند و مشکلی از این بابت نخواهید داشت .همچنین بدون نیاز به کرک به صورت دائمی کار میکند .