یک جوانمرده قصاب بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینکه پک هایه اسمایلی هم بده که بچه ها دانلود کنن ثواب ببره!
Printable View
یک جوانمرده قصاب بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینکه پک هایه اسمایلی هم بده که بچه ها دانلود کنن ثواب ببره!
ما کالای ایرانی مصرف میکنیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه Grimace city کاری از بچه های p30world
ها اینی که وگفتی یعنی چه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لینک بده تاتستش کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه خوبی بید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بفرما تستش کن
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=162822"
سلام
البته نمیدونم این بحثی رو که میخوام بگم جاش اینجاست یا نه
فکر کنم اگر توی قسمت بحث های نرم افزاری بود بهتر بود ولی بهر حال ...
من نزدیک 23 تا برنامه Smiley یا Emoticons دارم که از این 23 تا برنامه 3 تاش برنامه های فارسی هستن
البته اگر Quick Smile رو هم حساب کنیم میشه 4 تا
حالا اگر شماها موافقید هم برای این که دوستان با این برنامه ها آشنا تر بشن و هم بتونن مثه من یه آرشیو از
برنامه های اسمایلی داشته باشن یا بتونن آرشیو خودشون رو کامل تر کنن شروع کنیم
اینم لیست برنامه های من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Emoticons Mail
GetSmile
Handy Emoticons
PostSmile
SmartPic
Smileycons
SmileyPad
Space Emoticons Pro
Subjects Builder For vBulletin
IncrediMail
Zaazu
Quick Smile3 & Plus
Shekl@k
Grimace City
برنامه های Smiley و Emoticons برای مسنجرها
Iranian Yahoo! Messenger Emotion Sender
emoticenter
FYME
vEmotion
Yahoo! Smileys
smiley7
yahoo funny
Yahoo! Friend
MSN Emoticons
بیبینم اونای که تو این زمینه حرفه ای هستن بیان یه نرم افزار اسمایلی بگن که جزء این 23 تا نباشه مخصوصا اگر جزء دسته اول باشه :21:
WookMaN جان استاد اسمایلی کجای؟
:27:نقل قول:
واقعا نابغه هستی
اینو که من همون پسته دوم داده بودم!:21:
این اسماعیلی کیه که رفته شاگرد wookman شده؟
هههههههههههه
چه تاپیک جالبی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دومیه منم ببین چه کار میکنم!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من الان دارم برنامه ای که ووک من گفته بود دانلود میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم جایزه ووکمن
من از شهر شکلک ورژن آخر استفاده میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک تاپیک هم در دسترسم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط مشکلکش اینه که قسمت Favorites خرابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمایل های ووکمن رو هم داریم ولی نصب نکردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
smiley central :21:نقل قول:
بیبینم اونای که تو این زمینه حرفه ای هستن بیان یه نرم افزار اسمایلی بگن که جزء این 23 تا نباشه مخصوصا اگر جزء دسته اول باشه