یک لحظه صبر کنید!!اینقدر تند نرید!ما رو هم سوار کنید!مثل اینکه خبر ندارید تا قبل از این ku990 الجی که 5 مگاپیکسل دوربین داره هم با 120 فریم در ثانیه فیلم میگیره!!در ضمن مگه قرار فریم در ثانیه بشه فریم در میلی ثانیه که میگید استاندارد جدید راه بندازه!!!یک دوربین دیجیتال فسقلی الان میتونه 60 فریم در ثانیه فیلم بگیره!در ضمن شما توی نرم افزارهای کانورت کردن فایلها اعداد مختلفی رو میتونید برای fps فیلم کانورت شدتون در نظر بگیرید!!مثل اینکه شرکتهای کره ای رو دست کم گرفتید؟؟؟این همه شرکت المانی و کلا اروپایی وجود داره ولی هیچ کدومشون نمیتونه توی مواردی مانند لوازم خانگی و بازار مانیتور و تلویزیون به پای سامسونگ و الجی برسه!درسته ممکنه عمرشون با محصولات شرکتهایی مثل سونی و پاناسونیک برابر نباشه اما از لحاظ امکانات و تکنولوژی جلوتر هستند!در ضمن فراموش نکنید شرکت فیلیپس هلند رو الجی کشونده بالا!الجی شرکت فیلیپس رو خرید و شرکت الجی فیلیپس رو راه اندازی کردند!الان هم فیلیپس مانند الجی جز باشگاه ال سی دی های 100 اینچیه!بعد از الجی فیلیپسه و سپس فکر کنم پاناسونیک باشه!تابستون ضمیمه ی کلیک در مورد باشگاه 100 اینچی ها توضیح داده بود که اون موقع الجی اول و فیلیپس و پاناسونیک فکر کنم دوم و سوم بودند!الان سامسونگ هم به این باشگاه اضافه شده!اصلا از بحث منحرف شدم!به هر حال شما با همون شرکت پیوند اعضا شدتون(سونی اریکسون )حال کنید!!!