دوستان واقعا نمیدونم مشکلی که این برنامه در سیستم شما بوجود آورده از کجا میتونه باشه. من بعد از خوندن صحبت های
HolySooshiant تا حالا 3 دفعه سیستمم رو Restore کردم و هیچ مشکلی نداشتم . تازه عمل Restore میتونم بگم فقط با یک بار رستارت
کردن سیستم انجام شد . یعنی فقط در زمانی که برای یک رستارت معمولی هر سیستم لازم است Restore هم همونقدر زمان
گرفت.
برای اینکه مطمئن بشم آیا بعد از آنستال کردن برنامه مشکلی برای فایل های سیستم بوجود میاد یا نه یک بار هم برنامه رو آنیستال
کردم و بعد از رستارت شدن سیستم تقریبا هر فایلی رو که به نظرم میرسید چک کردم تا ببینم مشکلی بوجد اومده یا نه از فایلهای
صوتی و تصویری گرفته تا فایل های فشرده شده Rar و EXE اما باز هم هیچ مشکلی نبود . بعد که دیدم مشکلی وجود نداره
دوباره برنامه رو نصب کردم . البته با همون روشی که قبلا گفتم یعنی برای نصبش از سریال استفاده کردم تا بصورت DEMO
نصب نشه و بعد توسط Patch اکتیوش کردم. البته من بعد از نصب برنامه سیستم رو رستارت میکنم و بعد از بالا اومدن سیستم
خود برنامه درخواست میکنه که اکتو بشه . من اونو Cancel میکنم و تمامی پروسه هاش رو غیر فعال میکنم بعد پچ رو در محلی
که برنامه نصب شده کپی میکنم و اونجا اجراش میکنم. بعد از پچ کردنش هم حتما رستارت میکنم .
پچی که من ازش استفاده میکنم اینی هست که در زیر میتونید عکسش رو ببینید.البته من فکر کردم که این همون پچی هست که
توسط سودا جان درست شده اما بعد که دقت کردم دیدم این پچ فرق میکنه و با توضیحاتی که بعدا دادید متوجه شدم که کرک شما
با این پچی که من استفاده کردم فرق میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در داخل خود این پچ نوشته شده که برنامه رو بصورت دمو نصب کنید و قبل از رستارت کردن سیستم پچ رو اجرا کنید و یا در حالت
Safe Mode فایل rollbacktray.exe رو پچ کنید. اما همونطور که در بالا توضیح دادم من دقیقا بر عکس عمل کردم یعنی هم برنامه
را بصورت کامل نصب کردم البته توسط سریال های زیر.
Professional Version
SN=HDSYSD-306529-ED3FA3-7B3F00-2FC060-9D941F
[Standard]
SN=HDSYSE-9EFD7E-BA0696-FBBF00-573EA9-F26513
و هم اینکه بعد از رستارت و در حالت معمولی پچ رو اجرا کردم . البته من چون از کرکی که توسط سودا جان ساخته شده استفاده
نکردم نمیتونم نظری در موردش بدم اما اگر مشتاق بودید که از پچی که من استفاده کردم استفاده کنید اونو براتون آپلود کردم و
شما میتونید از لینک پایین دانلودش کنید.
البته نوع درایو های من NTFS است با رم 1 گیگ و حجم 250 گیگ . اما فکر نکنم مشکل از نوع سیستم باشه چون در توضیحاتیکد:http://d.turboupload.com/d/732234/RollbackRxPro721patch-nosferark_w.P30world.com.exe.html
که خود این برنامه داده تقریبا روی هر سیستمی با مشخصات زیر قابل نصب است.
Win 98,Me,2000 and XP
هیچ جایی هم ندیدم حرفی از رم و یا مشخصات دیگه سیستم زده بشه فقط گفته شده بر روی همه سیستم های عاملی که در
بالا نام بردم قابل نصب است.
اما مشکلی که من با این برنامه دارم اینه که در تنظیماتش ندیدم که اگر کسی بخود درایوی رو برای زیر نظر داشتن توسط این برنامه
اضافه بکنه چه کاری بغیر از نصب دوبارۀ برنامه میتونه انجام بده. بطور مثال زمانی که من این برنامه رو نصب کردم تعیین کردم که
Snapshot ها رو فقط از درایو C بگیره و درایو های دیگه رو از تیک در آوردم . بعد از نصب برنامه الان اگر من بخوام مثلا درایو E رو به
تنظمات این برنامه اضافه بکنم چیزی وجود نداره . مگر اینکه برنامه رو آنیستال کنم و دوباره از اول نصب کنم.
مشکل دیگه اینکه زمانی که برای این برنامه پسورد گذاشته میشه اسم از قبل تعیین شده و نمیشه اونو تغییر داد. مثلا
اگر کسی بخواد از این برنامه استفاده کنه هم باید اسم رو تایپ کنه هم پسورد رو تا بتونه وارد تنظیمات برنامه بشه . در اینجا
اسم رو میشه طوری تنظیم کرد که نشون نده و بصورت مخفی باشه اما نمیشه تغییرش داد.
بغیر از این دو مشکل بالا که گفتم مشکل دیگه ای با این برنامه ندارم . و امیدوارم که کسی هم که نصب میکنه دچار مشکلی
نشه.
موفق باشید.