فردوسی پور مخالفان زیادی داره ، منم ازش متنفرم ولی برنامه نود رو همیشه میبینم و بهش حق میدمنقل قول:
.
Printable View
فردوسی پور مخالفان زیادی داره ، منم ازش متنفرم ولی برنامه نود رو همیشه میبینم و بهش حق میدمنقل قول:
.
فردوسی پر مدتی هست که یکم عادل نیست ..وگاهی اوقات نظر ه خودش رو به بقیه تعمیم میده ( این نظر کلی من در مورد شخص عادل بود )
اما واقعا من کلی براش حال میکنم که حال اینجور ادمها رو میگیره که فقط وفقط دنبال چاپلوسی وسیاه کردن مردم هستن وبابازی با کلمات سعی درعوام فریبی دارن که البتههم مردم گولشونو نمیخورن هم عادل خوب جوابشونو میده .دمت گرم عادل ..
ای کاش عادل در مورد سیاه کردن مردم توسط برخی از فوتبالیها هم اینجور عدالت داشت !
فکر نکردناااا....نقل قول:
مطمعن هستن :دی
چون واقعا هم همینه! :20:
یکی نیست به فردوسی پور بگه بجای اینکه دیشب نود رو اجرا بکنی، میومدی و بازی رنده ی منچستر و آرسنال رو گزارش میکردی و این همه هم اعصاب خودتو و بقیه رو خورد نمیکردی! حالا مثلا با برنامه ی دیشب و اون همه جار و جنجالی که راه انداختن، مشکلی از مشکلات فوتبال ما حل شد؟
زنده باد عادل
اون نماینده ی اراک را دیدید.مثلا اومده بود راجع به فوتبال صحبت کنه.نگیید اراک بگید مرکزید و مرکزی شهر امامه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعننی چون شهر امامه دیگه کسی حق حرف زدن درباره جابه جایی یک تیم به شهرهای دیگه را نداره
کاره غلط غلطه ..چه ربطی به این شهر و اون شهر داره.فردوسی پور بره به حضرت علی اقتدا کنه چه ربطی به اشتباه بودن انتقال تیمها داره؟؟؟؟
فقط اینا بگم که یه عده مفت خور بی سواد دارند از همه چی استفاده ی ابزاری میکنند و سواستفاده میکنند.
بااین کاراشون شان و منزلت همه چیز ر ا پایین می آرند و به مسخره میگیرند
دلم میسوزه واسه مملکتی که این جور آدمها توش پست و مقام هم دارند
از کشوری که مربیش علنا اعلام میکنه هر کی لابیش قویتر باشه مربی تیم ملی میشه وبعد از اینکه خودش شد قیلفه حق به جانب میگیره وتیم رو اوت میکنه بعد دوباره با همون لابی که ایندفعه دوستی 15 سالس مربی تیم دیگه میشه هیچ انتظاری نباید داشت...فوتبال ما شده مکان لابی ورانت وبدبختی وسو استفاده یه عده محدود
تا ساعت چند طول کشید؟
من تا بازیه استقلال شهرداری دیدم.
بعدش چه اتفاقاتی افتاد؟
لطفا توضیح بدبد,ندیدم اعصابم خورده )x
بنظرم من اشتباه فردوسی پور دیشب توی نظرسنجی اس ام اسش بود !
باید در مورد تیم اراک میزاشت !
که تیم رو بدن بره اراک
پول به اراک بدن تیم همیاری تقویت کنن!
و .......
اون وقت بود که دیگه این یارو الکی نمیتونس حرف بزنه !
موقعی که نماینده داشت مصابحش رو نشون میداد فهمیدم از ........ هاس !
اصلا تابلو نمیدونم چرا الکی بهش زنگ زدن !