خب بحث داره جالب میشه !!
یه سر به این لینک بزنید کمک می کنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------
عنوان تاپیک هم تغییر کرد به Geforce یا Radeon .
Printable View
خب بحث داره جالب میشه !!
یه سر به این لینک بزنید کمک می کنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------
عنوان تاپیک هم تغییر کرد به Geforce یا Radeon .
حالا چرا گیر دادی به نوشته روی جعبه !!نقل قول:
می خوای برات یه vga بیارم که روی جعبش نوشته geforce 7600gs ولی gpu یی که توش به کار رفته 7300se
یا همون 7100gs هست !!! :5: حالا اینی که شما میگی که یه نوشته خشک و خالیه .
خیلی جالبه :31: ، نوشته :نقل قول:
Full support for Microsoft� DirectX� 8.1 and DX9 compliance
اون وقت این یعنی چی ؟؟!! میشه این به گمانم :
پشتیبانی کامل از directx 8.1 و اجرا کردن بعضی از توابع directx 9.0a !!! درسته ؟؟!!
شما ادامه حرفام رو هم بخون اگه اهل گیم باشی میدونی دارم چی میگم.نقل قول:
از این کارتهایی هم که میگی دور و بر ما هم فراوونه اینی که من میگم یه برند معتبر از ati هستش . HIS اینه بردش با گارانتی ویستا پخش و نمیتونه الکی باشه در ضمن گفتم که من تمام بازی هایی که رو DIRECTX9 اجرا میشن رو با همین کارت بازی کردم .
نمیخوام به زور حرفمو ثابت کنم واسه منم جالب شده که این قضیه چطوری میشه؟
ویرژیل من دیدم لینک رو و میتونه اثباتی باشه هم برای حرفای من و هم حرفای آقا مهدی عزیز.نقل قول:
این مسئله نشون می ده خبری از پشتیبانی Native از DirectX 9 نیست ولی با یه سری کلک و ... میشه گفت توابع و متغیرهای DirectX 9 به DirectX 8.1 تبدیل می شن. یعنی این کارت عملا از DirectX 9 پشتیبانی نمی کنه ولی قابلیت اجرای بازیهای DirectX 9 و تبدیل Real-time به DirectX 8.1 رو داره.
9550 تو 3d mark 05 رو حالت defualt امتیاز 650 رو تقریبا میاره. این در حالیه که خصوصیاتش با 5200 برابره
هر دو : Directx9.0 , pixel shader 2.0 ,memory clock ,core clock ,interface
در نتیجه امتیازشون تقریبا باید برابر باشه یا نهایتا 10-20% فرق کنه. ولی امتیاز 5200 میشه 250 و امتیاز 9550 میشه 650 !!!! یعنی 2.5 برابر . فرق Directx9.0 با Directx9.0 مگه این همه میشه
در کل من میگم 5200 از Direcx9.0 به طور کامل پشتیبانی نمی کنه . نه تنها 5200 بلکه همه سری5000
ماشا ا... خلا صه کنید بابا
مانفهمیدیم کی به کیه؟
ultra دایرکت ایکس 9 رو نمیتونه بکشه 5200 اتی دایرکت ایکس 11 قبول میکنه.
پاک قاطی کردیم...
نقل قول:
من که گفتم سری 5 و اف ایکس واقعا آشغال هستن
رضا جان قبول داری که داری بدون منطق پست میدی !! :13:نقل قول:
تا دیروز بحث سر 9250 بود و fx 5200 !!! الان داری 9550 رو میکشی وسط که هم 128bit هست و هم
مموری کلاکش 400mhz هست . درصورتی که قبلآ گفتم مموری کلاک fx 5200 333mhz هست .
اون fx 5200 هم که میگی 250 امتیاز تو 3d mark 05 میاره صددرصد 64bit بوده .
ضمنآ شما مثل این که سایت رسمی nVIDIA رو هم قبول نداری !! :44: :blink:
دوست عزیز انجمن های تحت وب جای کل کل کردن نیست ، این جا هم از اون انجمن های ........ نیست که 500
USER داشته باشه و............... !! شاید هزاران نفر دیگه پست های شما رو مطالعه کنن . خواهشن علمی بحث کنید . :46:
این جملت منو کشته :
یعنی FX 5950 ULTRA هم جزء این گروه هست !!:blink::wac:نقل قول:
در کل من میگم 5200 از Direcx9.0 به طور کامل پشتیبانی نمی کنه . نه تنها 5200 بلکه همه سری5000