سلام
فكر كنم اول Pioneer بعد سوني من كه تا الان چندين دي وي دي رايتر سوني گرفتم همشون هم داره خوب كار ميكنه.
موفق باشين
Printable View
سلام
فكر كنم اول Pioneer بعد سوني من كه تا الان چندين دي وي دي رايتر سوني گرفتم همشون هم داره خوب كار ميكنه.
موفق باشين
من پایونیر رو قبول دارم ولی سونی رو نه
سلام کسی میدونه چه رایتری dvd رو مثلdvdهای ارجینال نقرهای می تونه رایت کنه؟ اکسترنال باشه
اون dvd هاي نقرهاي فکر ميکنم، رايت کردني نباشه. يه جا خوندم با دستگاههايي يه کاري شبيه پرس کردن رو انجام ميدن.نقل قول:
سلام کسی میدونه چه رایتری dvd رو مثلdvdهای ارجینال نقرهای می تونه رایت کنه؟ اکسترنال باشه
کلاً با ديسکهاي ديگه رايت کردنشون فرق ميکنه.
با سلام
من بر روی اولین کامپیوترک یک سی دی رام سامسونگ بود که خیلی سی دی ها را داغ می کرد
ولی بر روی کامپیوتر جدیدم که خودم بستم بعد 6و7 سال یک دی وی دی رایتر سامسونگ ترو دایرکت گرفتم که واقعا امکانات بالا و خوبی دارد از جمله لایت اسکریپ
من dvd رایتر جدید سامسونگ مدل trudirect رو دارم . کارش عالیه . بدون صدا و تا الان که همه دی وی دی ها رو بدون دردسر اجرا کرده.
بهترین dvd رایترهای موجود در بازار :
پایونیر سری fx با قیمت 40 تا 43 تومن
پلکستور که حرفه ای ترین رایتر فعلا در بازاره . با قیمت 60 تومن اگه اشتباه نکنم .
مطمئن ترین ها در بازار ایران همینها هستن .
lite on ide
hp 1040i lightscribe
اقا هر چی می خرین sony dru 830 نخرین .آشغال به تمام معنا.از ایراداش براتون بگم 1فیلم های dvd رو بعد از ی مدت نمیخونه 2ی ذزه cd خش بیفته دیگه دستگاه قاطی میکنه 3از نظر ساپورت هم صفر از موقعی که اومده فقط ی درایو از طرف sony براش تو سایت اپ لود شده