با خیلی آهنگ ها میرم فضا.. ولی ..
ای آهنگ چیزه دیگس .... (فقط به لیریکش یه نیگایی بندازید .. پاراگراف 3 )
A simple mistake - anathema-2006___________________
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=951973&postcount=416
Printable View
با خیلی آهنگ ها میرم فضا.. ولی ..
ای آهنگ چیزه دیگس .... (فقط به لیریکش یه نیگایی بندازید .. پاراگراف 3 )
A simple mistake - anathema-2006___________________
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=951973&postcount=416
ولی شما ها دارید اهنگایی که دوست دارید رو میگید....:5:
اهنگهاي ديجي تايستو ميري فضا
يكي از كليپهاي five queen واقعا فوق العادست.:8:
با آهنگ خدانگهدار مجيذ خراطها هم خيلي حال ميكنم:40:
×دوتا اهنگ از محسن چاووشي=>خودكشي..............واسم اين اهنگو نميدونم ولي ميخونه اهاي توكه اين همه دوري از من ,اين روزا در حال عبوري ازمن ,اها ي تو كه فكر ميكني سوزونديي دارو ندارمو بادوري از من, طاقت نداري ببيني ميدونم اين همه طاقت صبوري از من................×رضا صادقي=>دلم برات تنگ شده جونم...................×محسن يگانه=>اخه دله من.......×حامد هاكان =>از اين جا كه پر از غمه خسته شدم .................................................. .................................................. .......×
1.snows of new york
2.discovery
3.up here in heaven
هرسه از chris de burgh
نقل قول:
آهان ده برادر !!!!!. خدا از دهنت بشنوه. من هی دارم جون میکنم همین بگم . البته یه خورده خودمم دست از پا خطا کردم.:10:
دوستان محترم لطفا اون آهنگی که حس عجیبی میده رو بگید مثل پست اول من تو همین تاپیک.
وگرنه آهنگ زیاد که ادم باهاش حال کنه. یه چیزی که اشکتونو درآره. خرکیف کنه آدمو. دیوونه کنه. روانی کنه. عصبی کنه. بخندونه. :8:
معمولا هم اهنگهای متال دارای این ویژگی هستن. اگه اون یه مورد the show must go on رو از queen گفتم. یادم رفت بگم که حس حماسی جالبی داره.!!!!!!!!!!!:8:
ولی تو رو خدا بگید . که وقتی اون آهنگو میشنوید چه حالی میشید.:27::19::18::41::21::2:
بزارید تاپیک یه چیز جدید باشه.!!
خیلی ممنون.:11::11::11:
Benny Benssi - 2006..........