واقعا بی انصافی آخه 1100 چی داره که از iphone بهترهنقل قول:
1100 بهتره حداقل اون یه چراغ قوه داره iphone چی داره که آدم بخواد این همه پول بابتش بده
Printable View
واقعا بی انصافی آخه 1100 چی داره که از iphone بهترهنقل قول:
1100 بهتره حداقل اون یه چراغ قوه داره iphone چی داره که آدم بخواد این همه پول بابتش بده
:41: من ۶۵۰ تومن آی فونم رو خریدم. الان هم تو پاساژ علادین ۵۵۰ تومن شده.نقل قول:
من برای خرید گوشی برای خودم دو گزینه ی N95 و iphone رو در نظر گرفته بودم و بنظرم N95 در مقایسه با iphone گوشیه خوبی نیست. وگرنه در مقایسه با گوشی های معمولی تو بازار جایگاه بالایی داره.
باباجون آی فوت بلوتوث داره! چند بار بگم!
چون ایفون تولید امریکا هست متاسفانه ایرانیها تبلیغات منفی زیادی روی این گوشی انجام میدن!!امروز در ضمیمه ی کلیلک روزنامه ی جام جم ایفون رو به باد انتقاد بسته بود و حتی نوشته بود با این گوشی بلوتوث نمیشه انجام داد!!!!!نوشته چون این گوشی گارانتی نداره بدرد نمیخوره!!!احمق نمیدونه ملت همه دنبال گوشیهای بدون گارانتی میگردن!!!نقل قول:
تو همه سایتا اینو نوشتن از جمله gsmarenaنقل قول:
حتی نوشته بود با این گوشی بلوتوث نمیشه انجام داد
پس چطور این اقایی که میگه ایفون داره گفته بلوتوث داره ؟؟؟؟؟
بلوتوث داره اما از طریق بلوتوثش فعلا نمی شه فایل فرستاد. اصولا اکثر تولیدکننده های آمریکایی هنگام عرضه در آسیا این قابلیت رو به گوشی هاشون اضافه می کنن. در آمریکا اکثر مردم از طریق email تبادل فایل می کنن.نقل قول:
آی فون بطور رسمی و قانونی سال ۲۰۰۸ وارد بازار آسیا خواهد شد. احتمال اینکه قبل از اون تاریخ اپل قابلیت جابجایی فایل از طریق بلوتوث رو به گوشی هاش اضافه کنه خیلی کمه.
ضمنا باید توجه داشته باشید این قابلیت از طریق نرم افزاری به آی فون اضافه خواهد شد و نیازی به تغییر قطعات سخت افزاری نخواهد بود.
البته هکرها می تونن این مشکل رو حل کنن (همونجوری که نرم افزار پیام تصویری MMS رو برای آی فون نوشتن). در حال حاضر تعدادی از هکرهای ایرانی در حال نوشتن برنامه برای گوشی هستن. فعلا که دارن کیبورد فارسی برای آی فون طراحی می کنن. چه دیدی شاید بعدا همین وطنیا زودتر از اپل قضیه ی بلوتوث رو حل کردن.:20:
اگر دنبال گوشی همه کاره هستی برو پی سونی اریکسون w960 میتونه تمام نیازاتو حلش کنه
تایید میشهنقل قول:
راستی کیفیت فیلم برداری w960 چطوره؟
qvga 240*320 15fps
نمونه فیلمبرداریش تو gsmarena هست برو دانلود کن حجمش زیاد نیست حدودا 1مگابایت